A nőgyógyász mensi előtt meddig látja UH-val, hogy volt-e peteérésem, van-e tüsző?
Figyelt kérdés
Középidőben kellene menni, vagy a középidő és a mensi között bármikor jó?2008. okt. 8. 15:35
1/4 anonim válasza:
Nekem a 12. napon kellett mennem UH-ra, hogy megnézzék, hogy lesz e pé. De mivel nem láttak még semmit, ezért a 19. napon hívott vissza mégegyszer, hogy megnézze. Akkor már látszott, hogy kezdődik a pé.
2/4 A kérdező kommentje:
Bocs, lehet, hogy nem volt elég érthető a kérdésem: csak addig jó, amíg csak kezdődik a PÉ, ahogy te is írtad? Vagy onnan már bármelyik nap mehetek, mert tudja, hogy volt-e PÉ?
2008. okt. 8. 16:05
3/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy csak előtte, meg a pé környékén látszik. (de lehet hülyeséget írtam) az viszont biztos, hogy ha a petédet nem is látják, de a méhnyálkahártya vastagságából tudják, hogy volt e odabent valami.
4/4 anonim válasza:
Ha hellyel-közel pontos ciklusaid vannak, akkor ki lehet számolni, hogy kb. minkor lesz a pé-d. Előtte 2-3 nappal már 19-22 mm-es ki follikulus ( ami az érett petesejtet tartalmazza ) látszik az uh-n. Ha pedig pé után mész, akkor jó darabik látszik a sárgatest, ami az elpukkant tüsző helye. Ez egy szabálytalan alakú pacaként jelenik meg az uh-n, mérete kb akkora, mint a tüsző mérete volt.
Tehát, ha volt pé-d elvileg előtte és utána is megállapítható az uh-gal, csak mást néznek. Viszont ez hüvelyi uh-ra vonatkozik, azt nem tudom, hogy mindez hasi uh-n mennyire látszik, gondolom, függ a felbontásától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!