Terhesség alatt menstruáció?
Szia én most pont úgyan így vagyok mint te .
nekem karácsonykor volt a szokásos 5-6 nap helyett 3 nap enyhe (csak tisztasági betét elég volt) mensi szerű valamim.
Kicsit furcsállottam, mert nem is görcsöltem úgy mint szoktam, meg az egész nem olyan volt mint általában.
Én is teszteltem két napja, nagyon lehellet halvány volt a második csík. de nem merem magam beleélni,mert volt már ilyen és akkor az LH-t jelezte az a fránya teszt.. Így úgy vagyok vele, hogy megvárom a következőt ami kb január 23-a körül lesz aktuális.
Ha nem jön meg vagy az is ilyen minimális lesz, akkor irány doki, február 3-án akkora van időpontom rákszűrésre tehát akkor ezt is meg fogom neki említeni.
Én javaslom neked, hogy inkább reggel tesztelj !
Mert azoknál akik a terhességük elején még véreztek , azoknál másképp növekszik állítólag a HCG. (ezt olvastam nem tudom mi igaz belőle !)
3-ás vagyok !
Nekem is a második napom szokott brutális lenni ! Es most legutóbb alig volt valami !
En is furcsállom ... Egyébként tipikus terhességi tüneteim nincsenek ! Mondjuk a derekam húzódik ... De az is annyira enyhe ... Hogy nem is nevezném tunetnek !
Hat nem tudom , mi mar eleg régóta tervezzük a babát... Eddig sikertelenül ... (Volt ket missedab-om)Annyi sztorit olvastam hogy meg megjött az illetőnek az első 1-2 hónapban ... De hogy ez eleg ritka ... Es ugy igazán lehetetlennek érzem hogy en is ezeknek a kismamáknak a táborát erősítsem! De persze ki tudja !?!
Mindenesetre en is drukkolok magunknak !
Írd meg kérlek hogy mi lett a történeted vege ! Figyelni fogom a kérdésed ! 😉😉😉😉
3-as vagyok!
Teszteltel azóta ?
Esetleg vannak tüneteid ?
Szia Kérdező
3-as vagyok.
Mi a helyzet nálad azóta ?
Történt változás ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!