Ugye rossz a teszt?!

Figyelt kérdés

A csajokkal reggel poénból megcsináltunk egy-egy terhességi tesztet. Az enyém a tesztzónában végig világos rózsaszín lett, plusz ott volt rajta a sötét kontroll csík. Hogy lehetek terhes, ha épp most van a peteérésem, és másfél hónapja nem éltem nemi életet??

Ugye csak hibás a teszt? Így szakítás után nem jönne jól egy gyerek!

2017. jan. 6. 14:33
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A fólia végétől a kontrollcsík utánig rózsaszín.
2017. jan. 6. 15:04
 12/23 anonim ***** válasza:
62%
Nincs két csíkod, csak a kontroll csík, ahogy leírod. Az, hogy rózsaszín lett az egész, nem jelent semmit, az nem pozitív eredmény.
2017. jan. 6. 15:07
 13/23 A kérdező kommentje:
Örülök. Ha a következő is ugyanígy néz ki akkor nem kell majd aggódjak?
2017. jan. 6. 15:08
 14/23 anonim ***** válasza:
29%

4# pont ezert csinaltam en hcg tesztet tobb honapban amikor az ovuteszt negativ volt. Egyszer kimutatta. En is ketelkednek, de tapasztaltam. Tehat mar nem. :)

A nodokim mondta, h nem lehetetlen egyaltalan. Az Lh teszt is erzekeny a hcg emelkedesre...

2017. jan. 6. 15:09
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Akkkor vagy terhes ha kettő (!) csík van rajta, nem akkor ha az egész rózsaszín.
2017. jan. 6. 15:21
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

Miért lennél terhes, attól, hogy ott a kontrollcsík?

1csík= negatív

2csík= pozitiv

2017. jan. 6. 16:03
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem hibás a teszt, egy csík van, tehát nem vagy terhes. Hol itt a gond?
2017. jan. 6. 16:05
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy totalisan negativ teszt! A pozitiv teszten ket egyforma szelessegu (csak arnyalatban nem feltetlenul megegyezo) csik van. Ezen van egy db csik es elotte azas nyom. Nincs ket csik, nem vagy terhes.
2017. jan. 6. 16:50
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
#12-es vagyok, miért pontozzatok le, amikor ugyan azt mondtam, mint a 100%-os????????!!😬
2017. jan. 6. 17:07
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én meg az nem értem, a 4-est miért pontoztátok le. Peteéréskor nincs HCG, és a teszt csak ezt mutatja, semmi mást. (És igen, cisztától, daganattól lehet pozitív még, a gyereken kívül.)

Akinek az orvosa mást mond, sürgősen keressen egy másikat!

Lehet engem is lepontozni, de attól a tény még tény.

Kérdező, te meg csinálj egy másik tesztet. Simán lehetsz terhes a 1,5 hónappal ezelőtti szexből.

2017. jan. 6. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!