Ugye rossz a teszt?!
A csajokkal reggel poénból megcsináltunk egy-egy terhességi tesztet. Az enyém a tesztzónában végig világos rózsaszín lett, plusz ott volt rajta a sötét kontroll csík. Hogy lehetek terhes, ha épp most van a peteérésem, és másfél hónapja nem éltem nemi életet??
Ugye csak hibás a teszt? Így szakítás után nem jönne jól egy gyerek!
4# pont ezert csinaltam en hcg tesztet tobb honapban amikor az ovuteszt negativ volt. Egyszer kimutatta. En is ketelkednek, de tapasztaltam. Tehat mar nem. :)
A nodokim mondta, h nem lehetetlen egyaltalan. Az Lh teszt is erzekeny a hcg emelkedesre...
Miért lennél terhes, attól, hogy ott a kontrollcsík?
1csík= negatív
2csík= pozitiv
Én meg az nem értem, a 4-est miért pontoztátok le. Peteéréskor nincs HCG, és a teszt csak ezt mutatja, semmi mást. (És igen, cisztától, daganattól lehet pozitív még, a gyereken kívül.)
Akinek az orvosa mást mond, sürgősen keressen egy másikat!
Lehet engem is lepontozni, de attól a tény még tény.
Kérdező, te meg csinálj egy másik tesztet. Simán lehetsz terhes a 1,5 hónappal ezelőtti szexből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!