Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennek ellenére lehet akár 2 baba?

Ennek ellenére lehet akár 2 baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Várandós vagyok, és lehet hülye kérdés de az érdekelne,hogyha 1 ép 12mmes petezsákot lát szikhólyaggal az orvosom akkor előfordulhat-e hogy 2 baba van?

Vagy akkor biztosabb az 1?

2017. jan. 5. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Noveremnek 12hetesen lattak h ikrek. 7hetesen par naposan mèg nem
2017. jan. 5. 17:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Pont arra gondoltam, hogy az egypetéjű ikrek esetén nem bizts hogy már most látszik hanyan vannak...

Jelenleg 6 hetes vagyok...és sok minden még nem látszik.

2017. jan. 5. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Munkatársamnak az 5. héten látták a mono mono ikreit
2017. jan. 5. 18:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, de nagyon kicsi az esélye. Nem azért, mert kora még nézni, hanem mert baromi ritka az ikerterhesség.

Hogy jutott eszedbe ez a kérdés? Van esetleg iker a családban?

2017. jan. 5. 18:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen a családban több ikerterhesség is volt.

Édesapámék hármas ikerek voltak. Igaz csak ketten születtek meg, a harmadikat az apukám testvéréből operálták ki 12 évesen.

2 unokatestvéremnek is ikrei lettek, lány-fiú, lány-fiú felállásban. (tehát 2petéjű ikrek)

Mamám harmadik terhessége volt az unokatestvéreimnek pedig a második.

Nekem is van már egy gyerkőcöm és picit félek az ikrektől, bár természetesen elfogadnám ....de nem tudom hogyan állnám meg a helyem :-(Néha egy gyerekkel is szaranyának érzem magam ...

2017. jan. 5. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem az 5. héten 1 petezsákot láttak, a 7.-en meg 2 embriót szívhanggal.
2017. jan. 5. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Így már értem a kérdést, köszi! :)
2017. jan. 5. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!