Ennek ellenére lehet akár 2 baba?
Sziasztok.
Várandós vagyok, és lehet hülye kérdés de az érdekelne,hogyha 1 ép 12mmes petezsákot lát szikhólyaggal az orvosom akkor előfordulhat-e hogy 2 baba van?
Vagy akkor biztosabb az 1?
Pont arra gondoltam, hogy az egypetéjű ikrek esetén nem bizts hogy már most látszik hanyan vannak...
Jelenleg 6 hetes vagyok...és sok minden még nem látszik.
Elképzelhető, de nagyon kicsi az esélye. Nem azért, mert kora még nézni, hanem mert baromi ritka az ikerterhesség.
Hogy jutott eszedbe ez a kérdés? Van esetleg iker a családban?
Igen a családban több ikerterhesség is volt.
Édesapámék hármas ikerek voltak. Igaz csak ketten születtek meg, a harmadikat az apukám testvéréből operálták ki 12 évesen.
2 unokatestvéremnek is ikrei lettek, lány-fiú, lány-fiú felállásban. (tehát 2petéjű ikrek)
Mamám harmadik terhessége volt az unokatestvéreimnek pedig a második.
Nekem is van már egy gyerkőcöm és picit félek az ikrektől, bár természetesen elfogadnám ....de nem tudom hogyan állnám meg a helyem :-(Néha egy gyerekkel is szaranyának érzem magam ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!