Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent a következő beta...

Mit jelent a következő beta hcg eredmény: 0,64 mIU/ml (ref. értékek: 0,1-5,7)?

Figyelt kérdés
2 hetet késett a menstruációm, amikor nőgyógyásznál voltam, hüvelyi ultrahang alapján nem tudta megállapítani, hogy terhes vagyok-e, azt mondta 50-50 százalék, és elküldött vérvételre, aminek a fentebb említett eredménye lett. Ma, amikor megkaptam az ereményeket, szinte egyidőben elkezdtem vérezni is, szóval terhes már biztos nem vagyok. Kérdés, hogy szerintetek ez lehet egy spontán vetélés, vagy csak simán késik a menzeszem? A következő időpontom a nőgyógyászhoz 2 hét múlva van...

2017. jan. 4. 13:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Azota sikerult beszelnem orvossal, nem vagyok es nem is voltam terhes.

Koszonom annak, aki segiteni probalt, azt meg hogy miert kell ilyen stilusban irkalni, azt sose fogom megerteni... A kulturalt viselkedes alapveto szintje sincs meg, szomoru(akinek nem inge.....).

2017. jan. 10. 12:29
 12/12 anonim válasza:

Nekem ma nezetem a vervetelt

HCG referencia tumormarker 2.7 UL

Az miiiiit jelent?!!!

Es a HCG referencia terhessegi az 30 UL

2018. aug. 2. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!