Hihetek a tesztnek? Délutáni vizeletből nagyon halvány +, időn túl. Május 5-re nem várnám!
Május 5-ére nem várom. Zizzent és türelmetlen voltam, tudom, és csináltam egy tesztet (10-es érzékenységű, teszveszes) most délután. Nagyán halvány + lett, de kb. egy fél óra után. Járt még valaki így? Szerintetek utalhat azért babára? Valakinek hasonló tapasztalat?
Köszi! Ja és tudom, korán csináltam, és reggel kellett volna... Csak kíváncsi a természetem! :-)))
Szia!
Na, nem lőtted ma el a tesztet?
DRUKKKKKKKK!!!!!!!!! ++++++++++++++++++
20 heteske
Nem mertem! De holnap v. holnapután csinálok egyet!
Köszi a Drukkot!!!!
Szép napot Neked! :-)
Nem bírtam ki... Szóval csináltam megint egy olcsó tesztet! Halvány második vonal időn belül, de alig látható! :-))) Szerintem később volt peteérésem, mint ahogy a nagykönyvben megvan írva... Na erre kíváncsi leszek! :-)))
Szép napot Nektek lányok! :-)
Gratulálok kismami! Nagyon vigyázz magatokra! :):):):) Ne emelgess, pihizz sokat!
Sok puszi!
a 20 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!