Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hihetek a tesztnek? Délutáni...

Hihetek a tesztnek? Délutáni vizeletből nagyon halvány +, időn túl. Május 5-re nem várnám!

Figyelt kérdés

Május 5-ére nem várom. Zizzent és türelmetlen voltam, tudom, és csináltam egy tesztet (10-es érzékenységű, teszveszes) most délután. Nagyán halvány + lett, de kb. egy fél óra után. Járt még valaki így? Szerintetek utalhat azért babára? Valakinek hasonló tapasztalat?

Köszi! Ja és tudom, korán csináltam, és reggel kellett volna... Csak kíváncsi a természetem! :-)))

2010. máj. 3. 20:51
1 2
 11/15 nini24 ***** válasza:

Szia!

Na, nem lőtted ma el a tesztet?

DRUKKKKKKKK!!!!!!!!! ++++++++++++++++++

20 heteske

2010. máj. 5. 09:14
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem mertem! De holnap v. holnapután csinálok egyet!

Köszi a Drukkot!!!!

Szép napot Neked! :-)

2010. máj. 5. 09:16
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem bírtam ki... Szóval csináltam megint egy olcsó tesztet! Halvány második vonal időn belül, de alig látható! :-))) Szerintem később volt peteérésem, mint ahogy a nagykönyvben megvan írva... Na erre kíváncsi leszek! :-)))

Szép napot Nektek lányok! :-)

2010. máj. 5. 14:42
 14/15 nini24 ***** válasza:

Gratulálok kismami! Nagyon vigyázz magatokra! :):):):) Ne emelgess, pihizz sokat!

Sok puszi!

a 20 heteske

2010. máj. 5. 17:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :-)))) Igyekszem, de egy 23hónapos örökmozgó mellett nem mindig egyszerű! :-)
2010. máj. 5. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!