Hormonvizsgálati árakra lennék kiváncsi? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Szóval arra lennék kiváncsi hogy hol mennyi a hormonvizsgálat mert a dokim azért nem akarja megcsinálni mert nagyon drága nem érdekel a pénzt ezt mondtam neki de azzal takarozik hogy a tavalyi eredményem nagyon jó lett(akkor még nem kellet fizetni érte) és most érdekelne mennyibe kerül mert a neten nem találom. Mondjuk nekem azt is mondták már hogy ha van tb akkor ingyenes. Akkor meg nem értem mert van tb miért nem küld el. Előre is köszönöm.2010. máj. 3. 20:06
1/2 anonim válasza:
Ez ingyenes!
Még véletlenül se fizess érte,hacsak nem vagy biztosítva!
Nálunk úgy működik,hogy megírja a doki a beutalót,elmegyek a kórházba,ott leveszik a vért és kész,2 hét múlva eredmémy.
Szóval ezt ne hagyd!
Régen voltam fizetősön is mert az akkori dokim nem küldött el,azért darabonként majd 2500 ft-ot kellett fizetni!Súlyos!
2/2 anonim válasza:
Keress másik dokit, ezek a vizsgálatok ingyenesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!