Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek jól húzta be a...

Szerintetek jól húzta be a ciklus.hu, és tényleg meg volt az ovuláció?

Figyelt kérdés
[link]
2016. dec. 30. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 A kérdező kommentje:
Okes! Iszok palástfűteát! :)) őszintén szólva annyira még nem vagyunk rajta az ügyön, de örülnénk azért ha össze is jönne. Én jobban beleélem magam, hogy talán-talán.. Ez az első védekezés nélküli hónap, e hónapban nem is nagyon sűrűn tudunk együtt lenni. De ha jönni akar a baba, az esélyt megadtuk.😊😊
2017. jan. 2. 20:16
 22/78 anonim ***** válasza:
Ha ez az első védekezés nélküli hónap akkor dobd el a hőmérőt és csak élvezzétek egymást,mert ha pár hónapig nem sikerül a végére be fogsz dilizni 😊
2017. jan. 3. 09:25
 23/78 A kérdező kommentje:
Nem a baba miatt hőmérőzök. :) Régebben a fogamzásgátló után pcos - t állapítottak meg, és saját magam megnyugtatására hőmérőztem, hogy van ovu, vagy nincs. :) De ma le esett 36:4re..ugyhogy megint csak szórakozott. :) [link]
2017. jan. 3. 11:45
 24/78 anonim ***** válasza:

Még nem biztos h csak szórokozott 😁

Nézd csak az én görbém.

[link]

2017. jan. 3. 12:13
 25/78 A kérdező kommentje:

Ó!! Hát szívből gratulálok!! 😊😊😊

Remélem ugyan ilyen szépen fog fejlődni a baba is. :)))

Nekem tegnap óta fajdogal a méhem, meg ahogy most lehajoltam belenyilalt egy nagyot a petefeszkembe. Hát remélem majd 2 hét múlva én is ilyen jó hírekkel szolgálhatok,mint te!! :) 2 pozi teszt.. Nem semmi!!! :))))

2017. jan. 3. 13:27
 26/78 anonim ***** válasza:

Utolsó, Gratula!!! 👏💃👌🎉🎈

Kerdezo, latod, ha jonni akar jön a Baba! Semmi nem szamit. 😊 Az esélyt is megadtatok! 😊 mi pedig drukkolunk meg ugy plusszban! 😉

Nyilalas nem tudom mi lehet. Néha nekem is szokott...

2017. jan. 3. 18:18
 27/78 A kérdező kommentje:

Így van, esély megvan! :))

Köszönöm a drukkot! Jól esik. 😊

Várom a reggelt.. Mit csinál a hőm. 😊😊

2017. jan. 3. 20:01
 28/78 A kérdező kommentje:

36.6 lett a hőm. [link]

Hát sztem a 36.8 az csak azért volt mert nagyon melegem volt. És nem volt még ovu. Mert azért 36.6volt a ciklusban a hőm. :(

2017. jan. 4. 12:54
 29/78 anonim ***** válasza:
En azert meg drukkolok...!!! Barmi lehet!
2017. jan. 4. 18:39
 30/78 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) megírom majd, hogy mit lett belőle. :)
2017. jan. 4. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!