Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most teszteltem egy nagyon...

Most teszteltem egy nagyon halványka +at! Mikor teszteljek úrja? Ha pénteken akkor már erős vastag csík lesz?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném ha vastagon lenne +
2008. okt. 7. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kellett volna, hogy megjöjjön? Én egy hétre rá néztem tesztet, mikor meg kellett volna jönnie és poz. lett. Amúgy mindegy, hogy halvány vagy pozitív. A pozitív az pozitív!!! GRATULÁLOK! 19 hetes pocis
2008. okt. 7. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A vékony + is ugyanolyan +, mint a vastag! Csak ezért szerintem felesleges újra tesztelned... Nekem is vékony csík volt, amikor terhes lettem. Ha nem lennél terhes, akkor egy vékony csík sem látszódna.

Inkább menj el a nőgyógyászhoz. Gratulálok!

2008. okt. 7. 20:57
 3/3 A kérdező kommentje:

NAgyon köszönöm! nagyon boldog vagyok!

Tegnapra nem vártam! Azért jövöhéten csinálok még egyet hogy megnyugodjak! Aztán majd 2 hét múlva doki, hátha akkor már lesz szívműködés!

Sok boldogságot Nektek!

2008. okt. 7. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!