Enyhe világosbarna folyás 9. dpo-n mitől lehet?
Még 3 napom van a nemvártig, menstruáció előtt szokott lenni barna folyásom, de az nagyon sötét színű, szinte fekete és egy napig tart. Az orvosom felírt Utrogestant a sárgatest elégtelenség miatt. Az első pozitív teszttől kellene használnom, ezért elég korán elkezdtem tesztelni. Persze negatív lett.
De a barnázás miatt megijedtem, ezért két hülyekapszulát elhasználtam, mert nem árthatok vele.
Volt már egy problémamentes terhességem, akkor barna folyást nem tapasztaltam. A hőm fent van, 36,9. Ovutesztet használtam, így tudom biztosra a tüszőrepedésem időpontját. 18-án volt pozitív, negatív pedig 19-én, tehát akkor volt az ovum. A luteális szakaszom általában 13 napos. Az lehet, hogy most 3 nappal rövidebb, és ez már a mensi előszele?
Mit gondoltok?
Kedves kérdező!
Nem mai kérdés, de ugyan ebben a helyzetben vagyok, követett ciklusban 8-9 dpo-on kevés barnás folyásom van. Mai teszten valami maszat, pozitívnak nem mondható. Megkérdezhetem mikor teszteltél pozitívat?
Köszönöm szépen!
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!