Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor mutatja ki legkorábban...

Mikor mutatja ki legkorábban a teszt a terhességet? Ezek a tünetek terhességre utalnak?

Figyelt kérdés
Mellfeszülés, alhasi fájdalom, megjön érzés 1 hete, és egy héttel a szeretkezés(ápr.20.) után pecsételésem volt pár napig(barnás, enyhén vöröses). Sajnos vszínű került belém előváladék, és peteérés előtt 2-3 nappal volt az együttlét! Ha terhes vagyok, akkor kalkulátor szerint 3 hetes 2 napos.
2010. máj. 3. 12:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is a nemvárt napján mutatta ki erosen a teszt. Elotte 3 nappal csak halvány csík volt rajta. Szerintem szombaton tesztelj.
2010. máj. 3. 13:15
 12/19 anonim válasza:

szia másfél 2napig de nekem még ha jól számolk 3hetes körüli a terhességem a gabriell tesztet próbálhatod szerintem nyugodtan én 21évesen szültem az elsőt nagyon családcentrikusak vagyunk a férjemmel mi is késöbbre terveztük de örültünk mellesleg késöbb se könnyebb igazából nincs mire várni...

tesztelj és jelentkezz,szorítok:)

privizni kéne:)

2010. máj. 3. 13:48
 13/19 A kérdező kommentje:

szia:)

írj privit:) mert én nem tudok neked:S

nagyon szívesen beszélgetnék veled!!

2010. máj. 3. 13:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia!Hát én vagyok az ellenpélda úgy látom!Csak azért írom meg hogy tudd ilyen is van és ha negatív lesz a teszted ne keseredj el egyből!Szóval nekem több mint egy hete késett és a tesztjeim sorra negatívak lettek.Már kezdtem elkeseredni mikor rászántam magam az utolsó teszt megvételére és több mint egy hetes késésnél felfedeztem egy halvány csíkot, csak épp időn túl.Elmentem orvoshoz mert tudtam hogy terhes vagyok de nem értettem a teszteket.Annyi volt csupán, hogy későn volt a pé.-m és később ágyazódott be a baba de ott volt!Ma már elmúlt 2 éves!Drukkolok!
2010. máj. 3. 14:10
 15/19 A kérdező kommentje:

:D

Holnap veszek tesztet mindenképpen:) És majd jelentkezem!

Milyen tesztek vegyek??

2010. máj. 3. 16:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Gabriel,Gravi hcg,vagy állítólag a lilly is jó.Mindenképp ezek közül valamelyiket.Sok sikert és holnap írd meg az eredményt!!!
2010. máj. 3. 21:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt a kérdést te tetted fel?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Csak azért mert ha nem akkor kíváncsi lennék mi a helyzet veled?

2010. máj. 4. 16:10
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem én tettem fel azt a kérdést:)

Amúgy szombaton fogok tesztelni, mert elvileg akkor kéne megjönni és ha nem jön meg akkor már 99%-ra kimutatja a teszt:D Szorítsatok nekem!!!!

2010. máj. 5. 13:12
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem jött meg, de a teszt - lett. Azóta 1 hetet késik, a hőm 37,2...
2010. máj. 15. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!