Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a frász lehet velem?

Mi a frász lehet velem?

Figyelt kérdés
Hát én már nem igazodok ki saját magamon. Azelőtt általában pontosan jött meg a menism, most meg 3-4 napja késik. Azért írok 3-4et, mert április 30ra számoltam én ki, a gép meg május 1 re. Mindegy, mert eddig szinte semmi. 2 szer tapasztaltam kicsi véres foltot a tamponon, de semmi. Meg félidőben enyhe vérzést, amit az ovunak titulálok, hiszen ez előfordul. A párommal pont félidőben voltunk együtt 16-17én és nekem 15én van a félidőm.Tünetem annyim, hogy folyton most jön meg érzésem van, semmi egyéb. Hát én most nem tudom mi van, de lehet én viszem már megint túlzásba!
2010. máj. 3. 11:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%
1 hét késés után is még megjöhet. 8-9 napnál már parázhatsz, de 2 hónapos korig eltudod vetetni szal "ejj ráérünk arra még!"
2010. máj. 3. 11:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Teszteltél már?
2010. máj. 3. 11:30
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem teszteltél?

Nekem általában 30 napos ciklusaim voltak, és amikor megfogant a kislányom, a 32. ciklusnapon már pozitív volt a tesztem.

Bár én vérzést vagy barna folyást nem tapasztaltam, csak a mindjárt megjön érzést.

2010. máj. 3. 11:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Ha nekem valaha gyerekem fogan, soha nem vetetném el. 25 éves vagyok, szerintem már itt lenne az ideje egy babának! :)
2010. máj. 3. 11:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem viszed túlzásba tesztelj egyet!
2010. máj. 3. 12:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Enyhe feszülést is érzek.
2010. máj. 3. 12:16
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

ha rúg akkor titu nem fog már megjönni a kecsap.

csinálj gyereket. ásd el magad.

2010. máj. 3. 12:34
 8/13 A kérdező kommentje:
A negatív válaszokra nem vagyok kíváncsi, kedves utolsó hozzászóló!!!
2010. máj. 3. 12:36
 9/13 anonim válasza:

ha szeretnél babát akkor főleg tesztelj van aki végig menstruál vagy olyasminek tünő cucc jön neki legalább az első trimeszterben a jobb tesztek már kimutatják 3nap mulva a beágyazódás után

majd hogy mi lett és is hasonló cipőben járok:)drukkolok:)

2010. máj. 3. 13:17
 10/13 anonim ***** válasza:
90%

12:34-es és az első egy és ugyanaz!!!

Szóval jó nagy tirpák paraszt vagy az már biztos!

Először is egy szóval sem írta a kérdező hogy el akarná vetetni te meg írod a baromságodat,

másodszor tanulj meg írni,

harmadszor ha meg nem tudsz normálisan válaszolni akkor minek írkálsz ide?

Te sem tudod hol az idődet eltölteni ahogy elnézem.

Kívánom hogy te is a kérdésedre majd kapj jó bunkó válaszokat és járj te is hasonló cipőben egyszer!!!!!

2010. máj. 3. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!