Befolyásolja a mensit a Gynoflor vagy a Zitrocines?
Figyelt kérdés
Nődokitól kaptam a gyógyszert meg a kúpot, és szombaton kellett volna megjönnie, de még semmi. Se hasfájás, se barnázás. Szerintetek ennyire késlelteti a mensit? Volt, aki szedte ezeket?2010. máj. 3. 08:39
1/5 anonim válasza:
A Gynoflor-hoz tudok csak hozzászólni. A készítmény nagy mennyiségben tartalmaz laktobacilust, ami segít a hüvely természetes közegét helyreállítani. Magyarul ez csak jó hatással van a hüvely ph-jára de olvashatod a tájékoztatón is. Ettől nem késhet a mensid, ilyent régen én is kaptam. A másikat nem ismerem. De ez még nem olyan sok késés, még megjöhet ne aggódj. Lehet hogy stresszelsz azért nem jött még meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igazából eddig mindig pontosan jött meg, és most reggel kezdtem el ezen gondolkodni, hogy magamhoz képest "sokat" késik, meg sehol sincsenek a tüneteim, ami azért is fura, mert előtte egy hétig fájdogál a hasam, napokkal előtte meg barnázok. Azért gondoltam, hogy ezért késik esetleg. nagyon szeretnénk kisbabát, de most ebben a hónapban nem sok esélye volt megfoganni, így nem hiszem, hogy terhes lennék.
2010. máj. 3. 09:46
3/5 anonim válasza:
Majd még írjál hogy mi van veled, megjött-e vagy mégiscsak baba? Remélem azért még kapsz választ mástól is...
4/5 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem egy dokit a neten, ő azt írta, hogy nem megszokott dolog, hogy késne a mensi ez miatt, úgyhogy reménykedhetek. Terhességre utaló tünet nincs, tesztet most csináltam, negatív.
2010. máj. 4. 06:26
5/5 A kérdező kommentje:
illetve lehet, hogy annyira nagyon mégsem negatív, mert nagyon-nagyon halványan megjelent a második csík, de csak alig észrevehetően.
2010. máj. 4. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!