Mennyi az esélye annak hogy valakinek mensi alatt van peteérése?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert a Jónás naptár szerint nekem a mensi második napján foganna meg nagyobb esélyel a baba.Eddig nem sürün akcióztunk akkor.Nem is jön a baba immár másfél éve.28 napos a ciklusom félidőben van hőemelkedés kinek higgyek?2008. okt. 7. 13:55
1/4 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy mennyi az esélye, de nem elképzelhetetlen. Hallottam már ilyet, igaz nagyon ritka dolog! Minden esetre legyetek együtt akkor is ha tudtok és a félidő környékén is gyúrjatok rá! Drukkolok!
2/4 anonim válasza:
Szia.
Amikor a tablettámat elhagyta,a következő hónapban mensi 3.napján volt igazoltan PÉ-m,a dokim szerint a nők 40%-ánál van évente 1x legalább mensi alatti PÉ.A Jónás-naptárra én a magam részéről abszolúte nem hagyatkoznék,semmivel nem nyújt nagyobb segítséget,és nem pontosabb,mint pl.a Blikk-ben leírt napi horoszkóp.10 millióan élünk kicsiny hazánkban,abból talán ha 1%-nak bejön.Ha hónap közepén van hőemelkedésed,és néha érzel mensiszerű görcsöket,akkor van PÉ-d.Vegyél inkább ovutesztet,vagy mikroszkópot,hőmérőzd magad,és azzal 90%,hogy helyes időben lesztek együtt.Ha így sem jön össze,akkor ideje sztem felkeresni a dokidat.Sok sikert.Lizy
3/4 anonim válasza:
Patikában kb 3000-ért lehet kapni ovulációs törpemikroszkópot. Azon próbáld ki. Nyál kell hozzá csak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. okt. 7. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!