Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetett beágyazodás?

Lehetett beágyazodás?

Figyelt kérdés
Feltételezhetően tegnap voltam a 11.vagy a 12.dpon. Kettő közül vmelyik :) egész nap csiklandozosan szurkált a hasam , plusz ugy görcsölt mint mikor megszokott jönni . Mára elmúlt . A cicim fáj nagyon , de az már egy hete. Lehetett ez a beágyazodás ? Ha igen holnap már tesztelhetek?
2016. dec. 18. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem 10-ből 7 esetben menzesz szerű görcseim és hasszúrkám van ovu után 7-8 nappal, mégsem lettem terhes. Azért drukk!
2016. dec. 18. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehetett akár,vagy mensi lesz :)drukkolok h baba legyen :)
2016. dec. 18. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Normál esetben 14 dpo-n van ovud, akkor hogyan lehetne 12.-en beágyazódás?
2016. dec. 18. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Így visszagondolva nekem a beágyazódás olyan nagyon apró szinte fájdalommentes görcsszerűség volt a méhembe. Akkor nem fogtam fel h ez az :) a másik tünetem h a cicim nagyobb lett viszont nem durrant be mint mensi előtt, ilyen kis puha maradt. Előtte soha az életben nem volt ilyen, de akkor sem esett le. Ilyenkor sztem bármi ami szokatlan vagy rád egyáltalán nem jellemző simán lehet tünet!
2016. dec. 18. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
13 valaszolo! A 14.dpo, ovulacio utani 14.nap..olvass vissza mit irt a kerdezo es te mit irtal :)
2016. dec. 18. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

5 bocs, igazad van.

Akkor leírom a tapasztalatomar, nekem akkor volt szurkálás a méhemben beágyazódás idején, amikor nem lettem terhes, szerintem történhetett valami, ami miatt nem tudott beágyazódni, mert sose éreztem ilyen szurkálást előtte, következő hónapban rózsaszín folyásom is volt szintén a megfelelő időben, akkor már szinte biztosra vettem a dolgot, mégsem lett semmi belőle. Amikor viszont teherbe estem, semmi jele nem volt. Úgyhogy nem indulnék ki ezekből a jelekből, mert egyáltalán nem megbízhatóak.

2016. dec. 18. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!