Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 36.5 átlagban a hőm. Ma 36.8...

36.5 átlagban a hőm. Ma 36.8 volt. Ez jelentheti, hogy elvileg peteérés időszakában vagyok?

Figyelt kérdés
már az is csoda, hogy felment a hőm, mert pco miatt nincs peteérésem. (ebben a hűónapban szedtem be az első closty kúrát)milyen gyakran voltatok együtt ebben az időszakban aki pcos?
2008. okt. 7. 12:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Kicsit későn válaszolok, most akadtam rá a kérdésedre, ne haragudj! nekem ugyan nincsen PCO-m, de én is mérem az hőmet reggelente. Ha még nem találtál volna megfelelő infót akkor tessék:)

A ciklus 1. felébén lent van a hő.AZ ovuláció napján lemeHET, ez egyénfüggő. Az ovuláció UTÁN megy fel. AZ sem biztos, hogy nyílegyenesen, lehet, hogy csak fokozatosan, ez is egyénfüggő. A hőmérséklet emelkedéséből tudod meg, hogy mikor VOLT (ha volt) peteérésed. Az ovut előre jelző tünetek: méhnyaknyák (ilyenkor nyúló,tojásfehérje -szerű. Esetleg próbáljad meg venni LH tesztet, ez 24-48 órával az ovu előtt lesz pozitív. De gondolom elég hosszú a ciklusod, és az LH tesztből normál ciklus esetén is kb 5 kell. SZóval szerintem maradj a saját testi tüneteid megfigyelésénél.

2008. okt. 31. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!