Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így is lehetek terhes?

Így is lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót szedek már egy ideje, és eddig minden rendben volt, de legutóbb elfelejtettem kihagyni egy hetet és megkezdtem a következő adagot. A papír szerint ez menstruáció eltolást okoz. Emiatt meg is nyugodtam és úgy voltam vele, főleg, hogy a tályékoztó is írta, hogy majd közben megjön. Azonban ez volt három hete és görcsön kívül nincs semmi, max reggeli rosszúllétek.

Párom nővére is ezt szedi, és szerinte leget terhesség, hiszen a tabletta sem 100%-os.

Tudom, hogy tesztet kéne vennem, de miután 21 éves létemre megszégyenítettek a drogériába nehezen veszem rá magamat.

2016. dec. 17. 12:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Majd akkor fog megjönni mikor abbahagyod ezt a levelet is. Bár elképzelni nem tudom hogy lehet elfelejteni szünetet taratni.

Vegyél másik boltba tesztet vagy kérd meg a barátodat vagy a nővérét hogy vegyen neked.

2016. dec. 17. 12:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jon meg, amikor abbahagyod a masik levelet is. Az gondolom, most lesz. Gyogyszerszedes kozben hogyan jonne mar meg? Ezt egyik tajekoztato sem irhatja.

Ugye tudod, hogy nem csak drogeriaban lehet terhessegi tesztet venni, hanem patikaban is? A legpontosabbat meg az orvosod tudja mondani.

2016. dec. 17. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!