Kicsilapu kérdése:
Szerintetek ez a teszt pozitív?
Figyelt kérdés
Kb egy éve próbálkozunk sikertelenül a párommal. 5 napja lett volna a nem várt. 3 napja teszteltem először első vizeletből,majd tegnap,de akkor nem elsőből,mert nem bírtam megvárni a reggelt. :) A két teszten a tesztcsík ugyanolyan tehát nem erősödött ezért elkezdtem aggódni. Mit gondoltok?
2016. dec. 16. 18:31
11/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak! 😆😆😆
2016. dec. 16. 20:54
12/21 anonim válasza:
Ugye ezt nem kérdezted komolyan. Ki szúrja a szemedet az a 2. Csík szinte le ugrik olyan erős. Gratulálok 😍 Boldog babavárást 😄 😘 😘
13/21 A kérdező kommentje:
😄 Nagyon köszönöm! Látomén is a csíkot,csak hogy nem erősödött amiatt kezdtem aggódni. De ezek szerint az nem gond. Most először láttam pozitív tesztet. Bevallom először azt hittem a két csíknak egyformának kell lenni,aztán átolvadtam a tájékoztatót mégegyszer és kezdtem örülni. Kb nem hittem a szememnek. Ezért is kérdeztem inkább,hogy aki jártasabb benne mit gondol. Azóta nézegettem itt régebbi hasonló kérdéseket ,hát sokkal halványabb csíkból is baba lett! :) De azért nagyon szépen köszönöm hogy megerősítettetek. 😘😍😍😘😍😘😇💖
2016. dec. 17. 09:21
14/21 anonim válasza:
Huhuuuuuuuu....jedszusom....ez a teszt kiabal. De aranyos vqgy...ez full pozitiv. Ne aggodj. Vigyazzatok magatokra nagyon!!!
15/21 anonim válasza:
9-es, most röhögtem egy jót! :D Ennél terhesebb már nem is lehetnél! :DDD
Én is gratulálok nektek, örömteli babavárást!! :)
16/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek! A jókívánságokat is! 😃 Ma csináltam biztos ami biztos mégegyszer tesztet egy másik fajtát azon még egyértelműbb! Kedden megyek a nőgyógyászhoz, remélem minden rendben lesz! Sok rosszat olvastam, (méhen kívüli terhesség,stb...), de bízom benne hogy tényleg jó lesz minden!
2016. dec. 17. 19:39
17/21 anonim válasza:
Ez olyan pozitív, mint a nagykönyvben!❤csodálatos hír! Gyönyörű ajándék a vágyakozó leendő szülőknek😍 Ez a legszebb dolog a világon, gratulálok!
19/21 A kérdező kommentje:
Jajj, de aranyos vagy, hogy gondoltál rám! Minden rendben van! 5 hetes vagyok.Még csak a petezsák látható, de jó helyen van,méhen belül. :) 2 hét múlva kell visszamenni,akkorra már vitalitás is látható, hallható lesz. Szigorú pihenést írt elő,mivel hogy ilyen nehezen jött össze, táppénzre kell mennem. Itthon sem nagyon szabad csinálni semmit 2hétig. Sajnos a kolleganőmet így elég nagy kakiban hagyom, de ez van,megértheti. Erős vegyszerekkel dolgozom,és nem szeretném,hogy emiatt baj legyen. Köszönöm mégegyszer az érdeklődést! :)
2016. dec. 21. 08:17
20/21 anonim válasza:
Akkor nagyon sok boldogságot nektek! :) gratulálok és élvezd ezt a pár hónapot :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!