X-epil havi előtt 4 nappal? Ne kövezzetek meg, tudom hogy őrült korai?
Persze amilyen idióta vagyok vettem egy másik tesztet mert hatalmas betűkkel rajta volt, hogy 6 nappal a havi előtt...ahogy ment át rajta bevillant, kihagyot egyet a szívem is:))) de ahogy vegigert eltűnt.
Tudom, hogy hülyeség volt meg csak magamnak artok..
Ha nagyon akarom, egy hangyanyit erősebb mint a tegnap reggeli. Hamarabb kijött, nem kell nagyon baaaamulni, egyértelműen látszik. De ez meg mindig elég halvanyka. De rózsaszín.
Kedves kérdező ez egy LH teszt, nem hcg...baba mellett LH teszt full pozi volt 3 nappal a nemvártam előtt.
Van akinek babásan az LH teszt negatív. Ez nem mindenkinél mérvadó.
De ez egy negatív ovulációs teszt amit utoljára linkeltél. (csak akkor pozi, ha a teszt csík erősebb a controllnál :S )
Kitartás ne sürgesd a dolgot. És, ha az LH-d nem lesz pozi nemvárt napjára attól még babás is lehetsz, de ha már nézelődsz HCG tesztet csinálj. a kérdésedben lévőn halványan pozi.
Drukkolok.
7hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!