Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A mensi előtt két nappal este...

A mensi előtt két nappal este teszteltem. Negatív lett. Nagyon korai volt?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de késztetést éreztem rá. 1 hete vannak minden áldott nap mensi szerű görcseim , ilyen még nem volt. Szerdán nem kellene megjönnie, akkor is korai, vagy ha nem jönne meg, akkor pár nap után teszteljek újra? Nem akarom a teszt-gyártókat gazdagítani :) (Bár már sok hasznuk származik tőlem)
2008. okt. 7. 09:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem korai volt. Várd meg azt a napot, amikor meg kelle jönnie, és ha nem, akkor tesztelj újra. Mellesleg én mindig vártam még utána 2-3 napot, hátha csak késik, plusz ezzel lehet időt hagyni a hcg-knek, hogy minél többen legyenek, így biztosabban kimutatható a terhesség, ha baba van a pocakban.
2008. okt. 7. 09:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Szerintem is korán teszteltél! Várj még 2 napot és tesztelj újra! Drukkolok!
2008. okt. 7. 09:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Reménykedem nagyon.
2008. okt. 7. 09:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is korai volt, bár nekem anno kimutatta nagyon halványan a pozitívat szintén 2 nappal a nem várt előtt!Ez persze nem azt jelenti, hogy nem vagy babás hisz valakinek az elmaradt menszi után sem mutatja ki! Várj 2-3 napot és tesztelj újra! Ha még mindig negatív de a menszid nem jön meg akkor szerintem 1 hét múlva elmehetsz dokihoz! Vagy azt fogja látni, hogy megvastagodott a méhnyálkahártyád vagy pedig a petezsákot!Drukkolok neked!
2008. okt. 7. 09:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi-köszi.
2008. okt. 7. 09:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a nemvárt mensi napján már tesztelhetsz, viszont fontos, hogy a regeli első vizeletből tesztelj, ne estiből, mert a HCG a reggeli első vizeletben a legnagyobb koncentrációjú.

Nekem így már 4 nappal a nemvárt előtt kimutatta a terhességet.

Szorítok, hogy baba legyen!

2008. okt. 7. 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Na szio! Teszteltél már azóta? Mi a helyzet? Ugye nem jött meg? Szorítok!
2008. okt. 7. 13:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, későn reagálok. Sajna megjött. Ezt nem értem. Sokat olvasok arról, hogy sokan "csinálják" maguknak a tüneteket. Én is ilyen vagyok? ez hogy lehet??Ha fáj, akkor fáj nem? De ez van... Én ha terhes leszek, biztos az lesz a jele, hogy nem lesz jele. Új hónap, új remény.
2008. okt. 17. 10:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2008. okt. 17. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!