Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még szűz vagyok, de a barátomm...

Még szűz vagyok, de a barátommal már nagyon sok petting volt. Lehetséges, hogy terhes legyek, ha véletlenül olyan volt az ujja és ugy ujjazott vagy esetleg az enyém volt olyan és odanyultam?

Figyelt kérdés

(tudjuk,h meg kell mosni utána a kezet,meg is mostuk asszem,de lehet h egyszer véletlenül elmaradt,de nem biztos)

tudom hülyén hangzik igy a kérdés és azt hiszitek h "kislány hülye kérdése",de nem,csak fenn áll az h a szűzhártyám átszakadhatott az ujjazás következtében...szoval ezért kérdezem..

a mensim még scak 2 napot késik,de soha nem szokott:S

várom a válaszaitokat!!

Előre is köszi h egyáltalán elolvastátok:)

2008. okt. 7. 08:28
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon ritka esetben, de előfordulhat,ha olyan volt az ujja.
2008. okt. 7. 08:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Milyen az már?!Nem is sexeltem,de terhes lehetek!!

Szomorú,de télleg esélyes:S

2008. okt. 7. 08:32
 3/3 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg ne légy már hülye, ha Te is tudod, hogy ez csak egy kislány hülye kérdése... 1: A terhességnek semmi köze a szűzhártyához. 2: A terhességhez kell egy minimális spermaszám, ami messze több, mint amennyi az ujjatokon lehet véletlen.
2008. okt. 7. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!