Ha elkapott a nátha befolyásolhatja a hétvégi pémet?
Figyelt kérdés
Elkapott valami vírus és hétvégére várnám a pét. Már egy éve próbálkozunk és félek hogy most a betegség miatt eltolódhat a dolog. Nekem már pé előtt egy héttel jön a tojásfehérje nyák. most még semmi nincs pedig szombatra van időzítve. Lehet hogy nem lesz pém? Vagy egy megfázás ennyit befolyásolna?2008. okt. 7. 08:18
1/7 anonim válasza:
Én nemrégiben voltam ebben a helyzetben, ráadásul hasmenést is kaptam valami kajától (pont pém idején), az ovu teszt pedig negatív volt. Ennek ellenére ma reggel pozitívat teszteltem.
Szóval minden lehetséges, ne add fel!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.:)Sok sok gratula babának és mindkettőtöknek jó egészséget. Remélem nálunk is kopogtat már végre agólya. Eddig már valószínű 2 babám ment el a mensi alatt(orvos szerint). s most ez a jó kis betegség.:( Annyira szeretném ha most sikerülne a párom legszebb névnapi ajándéka lehetne...
2008. okt. 7. 12:10
3/7 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: én júniusban vetéltem el a 7. hétben, majd rá 2 hónapra mensivel elment egy újabb, úgyhogy már mi is nagyon várjuk, hogy végre egy egészséges baba legyen! Egy a lényeg: ne görcsölj rá, csak pozitívan, mert akkor sikerülni fog!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igyekszem.:)
2008. okt. 7. 12:21
5/7 anonim válasza:
Sziasztok!Ti honnan tudjátok,hogy a mensi alatt elmegy a baba.?Előtte teszteltek?
6/7 A kérdező kommentje:
Szia!
Nekem az elsőnél orvos mondta hogy valószínű, mert egészen más volt a mensim és a tüneteim is megvoltak. Most a múlt hónapban én gondoltam. Volt beágyazódásos vérzésem, de túl későn. Ilyent még sosem tapasztaltam. A melleim megnőttek stb. Egy éve figyelem magam csak az elmúlt 2 hónapban mondtam le végleg a babáról és teljesen váratlanul értek ezek a szembeötlő tünetek.
Aztán késett, aztán megjött..:(
2008. okt. 8. 09:20
7/7 anonim válasza:
Köszi szépen a választ!Hát drukkolok,hogy összejöjjön végre a babó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!