Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha elkapott a nátha befolyásol...

Ha elkapott a nátha befolyásolhatja a hétvégi pémet?

Figyelt kérdés
Elkapott valami vírus és hétvégére várnám a pét. Már egy éve próbálkozunk és félek hogy most a betegség miatt eltolódhat a dolog. Nekem már pé előtt egy héttel jön a tojásfehérje nyák. most még semmi nincs pedig szombatra van időzítve. Lehet hogy nem lesz pém? Vagy egy megfázás ennyit befolyásolna?
2008. okt. 7. 08:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nemrégiben voltam ebben a helyzetben, ráadásul hasmenést is kaptam valami kajától (pont pém idején), az ovu teszt pedig negatív volt. Ennek ellenére ma reggel pozitívat teszteltem.

Szóval minden lehetséges, ne add fel!

2008. okt. 7. 11:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.:)Sok sok gratula babának és mindkettőtöknek jó egészséget. Remélem nálunk is kopogtat már végre agólya. Eddig már valószínű 2 babám ment el a mensi alatt(orvos szerint). s most ez a jó kis betegség.:( Annyira szeretném ha most sikerülne a párom legszebb névnapi ajándéka lehetne...
2008. okt. 7. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok: én júniusban vetéltem el a 7. hétben, majd rá 2 hónapra mensivel elment egy újabb, úgyhogy már mi is nagyon várjuk, hogy végre egy egészséges baba legyen! Egy a lényeg: ne görcsölj rá, csak pozitívan, mert akkor sikerülni fog!
2008. okt. 7. 12:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igyekszem.:)
2008. okt. 7. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Ti honnan tudjátok,hogy a mensi alatt elmegy a baba.?Előtte teszteltek?
2008. okt. 7. 18:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem az elsőnél orvos mondta hogy valószínű, mert egészen más volt a mensim és a tüneteim is megvoltak. Most a múlt hónapban én gondoltam. Volt beágyazódásos vérzésem, de túl későn. Ilyent még sosem tapasztaltam. A melleim megnőttek stb. Egy éve figyelem magam csak az elmúlt 2 hónapban mondtam le végleg a babáról és teljesen váratlanul értek ezek a szembeötlő tünetek.

Aztán késett, aztán megjött..:(

2008. okt. 8. 09:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszi szépen a választ!Hát drukkolok,hogy összejöjjön végre a babó!
2008. okt. 8. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!