Ebbol pozitiv lesz?
Ti latjatok nagyon halvanyan a masodik csikot?
Ez mar az 5. terhessegem lenne, mert volt tobb vetelesem sajnos. 11. DPO-n vagyok, teszteltem, mert ugy erzem par napja, mint az elozo sikeres ciklusokban. (Fajdogal a petefeszkem par napja, mint ovulacio idejen es 2 napja enyhe mensis fajdalom van a hasamban is.)
Az orvos irt fel progeszteront, hogy szedjem, ha ismet terhes leszek, bar nem progihiany miatt voltak a veteleseim.
Szerintetek elkezdjem szedni, vagy varjak meg?
Szerintem még várj legalább addig, amíg pozitív lesz a teszted. Ezen ha nagyon akarom, talán látok száradási csíkot, de ha facelle teszt, akkor az mindegyiken ott van.
A 11. dpo körül kezd beágyazódni, legkorábban egy-két nappal a mensi előtt érdemes tesztelni, és még akkor se biztos, hogy kimutatja, ha már terhes vagy.
Hidd el, nem fogsz lemaradni semmiről, ha ilyenkor kezded el szedni a progeszteront.
Nálam valóban ez volt két terhesség elhalásának az oka, egy hét késés után lett a teszt pozitív, két hét késés után kaptam csak Utrogestant, és megmaradt a baba, már 28 hetes terhes vagyok. :)
Egy-két napon nem múlik semmi, viszont ha nem estél teherbe, akkor felborul a ciklusod, késik (esetleg kimarad) a vérzésed, és újabb hónapokig esélyed se lesz teherbe esni, amíg helyre nem áll a ciklusod.
Ne kavarj be, ha nem szükséges!
Koszonom a valaszokat! Valoszinuleg kepen nem jott at, azert nem lattatok. Szaradasi csik nem lehetett amugy sem, mert frissen keszult a foto, 1-2 perces volt a teszt.
De ezen mar azt hiszem jobban latszik:
Ezen is egybol megjelent a masodik csik, szintre a kontrollal egyidoben, csak halvanyabban.
Tegnap delutan elertem az orvost is, azt javasolta, hogy kezdjem el a progit es ha erosodik a csik, akkor folytassam, ha nem, vagy eltunik, akkor ne szedjem. Penteken pedig megkapom a verhigito receptet is, amivel most probalkozunk.
Remelem most osszejon es gyerek is lesz, nem csak egy ujabb sikertelen terhesseg...
Koszonom szepen a valaszokat es a halk gratulaciot, igy eleg is, mert az elozo sikertelensegek miatt majd akkor leszek igazan boldog, ha vegre meg is szuletik ez a baba. De bizunk benne! :)
Elvileg tegnapra/mara lenne aktualis a mensim, eddig nincs, remelem nem is lesz. Csinaltam ma egy ujabb teszet, erosebb lett valamivel, mint a legutobbi, bar nem sokkal, de van csik egyertelmuen ezen is.
2 napja elkezdtem a progeszteront hasznalni, remelem segit megis valamennyit.
Minden rendben lesz,csak pozitívan! :)
Írj a fejleményekről! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!