Babára várva. Ciklus 7. napján lehetséges-e?
Sziasztok!
Annyi minden olvastam már. Csak hogy fel legyek készülve. Nem pörgök rá azért, maradok a talajon.
Szóval a kedvesemmel együtt voltunk a ciklus 7., 10., 13. napján. 16. napon este kicsit fájdogált, a jobb oldalam, reggel picit rózsaszínes volt a vécépapír, plusz azóta, vagyis már 5 napja feszül az alhasam. Hányingerem van, hiába eszek, étvágyam sincs, semmit nem kívánok. Három napja fáj a derekam. Nem jött meg eddig soha előbb. Kérdem, hogy lehet, hogy baba van a dologban? 19-re nem várom, de olyan lassan vánszorognak a napok.
Kérlek titeket, csak normális hangnemben válaszoljatok.
Köszönöm!
Ennyire korán még nem lehetnek tüneteid, tünetek csak akkor vannak ha már hcg is termelődik. Nekem 4 nappal mensi előtt lett halvány pozi a tesztem, másnap már volt émelygés ami azóta is tart. De ritka, ha mensi előtt van tünet. Tavaly például még pms tünetem sem volt, el is felejtettem, hogy meg kell jönnie.. sajnos ő csak angyalka lett :(
Szóval türelem, ha már most tüneteket érzékelsz akkor az azért van, mert kattogsz rajta és figyeled a tested :) Kitartás, időben jókor voltatok együtt, de beágyazódás előtt nincs tünet :)
3. Válaszoló: drukkolok Neked! Majd mindenképpen írj, hogy mi volt!!
Én is már tűkön ülök! :D még hat nap, main kívül 5. Szép karácsonyi ajándék lenne Neked is és nekem is :)
Szió!
A hányingerem és a hasfeszülésem 2 napra elmúlt, de ma megint visszatért. Más tünetem nincsen sajnos. Mma vettem Clear Blue tesztet, amit a nem várt előtt négy nappal már lehetne használni. De nem merem. Ugye holnaphoz négy napra kellene megjönnie. Lejet, várok vasárnapig. Habár kettő van benne a tesztből :) de parázok. Az idegeskedésem megszűnt szerencsére, nem akarok mindenkit kereszte lenyelni, meg sírni sem akarok, ha olyan van. De annnnnyira izgulok! Gondolom Te is :) mikor fogsz tesztelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!