Volt már úgy valaki hogy sokat késett a mensije de a terhesteszt negativ lett, de végül Kiderült hogy mégis babát vár? Mennyi késésnél volt még mindig negativ?
Figyelt kérdés
Csak azok válaszát várom akikről Kiderült hogy babát várnak2016. dec. 12. 05:13
1/13 anonim válasza:
Anno órát lehetett volna állítani a mensimhez, annyira pontos volt. 28 napos ciklus.
Mégis csak 13 nap késés után lett pozitív a tesztem, addig végig negatív volt.
Most +-2 nap csúszással szokott megjönni, nemvárt előtt 4 nappal pozitív volt a tesztem.
Remélem segítettem.
Egy 5 éves fiú és egy 9 hetes pocaklakó anyukája. :)
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. dec. 12. 12:11
3/13 anonim válasza:
Nekem most 5 napja késik és negatív. Lh teszt full erős. Nem tudom....kétségbe vagyok esve
4/13 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked, 10 napos késésnél nega volt a teszt, ma már 12 napja késik(soha nem késett Ennyit) annyira reménykedek még lehet 1 tesztet majd ellövök ha majd Továbbra is késik akkor doki
2016. dec. 13. 11:40
5/13 A kérdező kommentje:
Rápillantottam a vasárnapi tesztre, időntúli halvány pozitív lehetséges hogy baba van a dologban?
2016. dec. 13. 17:59
6/13 anonim válasza:
Hát nem tudom. Rozsaszin a csik? Mutass kepet rola.
7/13 A kérdező kommentje:
Próbáltam képet tölteni de valamijért nem sikerült,rózsaszínű de eléggé halvány de jol látható
2016. dec. 13. 19:09
8/13 anonim válasza:
Holnap reggel en is csinálok masikat, te is csinálj szerintem. Irok. ☺ szurkolok neked is!
9/13 anonim válasza:
Igen, én. 9 hetes terhességet volt csak hajlandó kimutatni a teszt, pedig vagy 10-et csináltam korábban. Fogalmam sincs miért lettek negatívak. A lányom makk egészséges és 16 éves:)
10/13 anonim válasza:
Szia, hàt több mint két hét késésnél mutatta ki a teszt és nagyon pontos 28 napos ciklusnál:) teljesen egészséges terhesség volt és már 15 éves a fiú;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!