Amikor valaki rosszul kezd lenni, mert terhes, milyen
intenzítású? És egész nap tart, vagy csak néha
rájön? Mi a tapasztalat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 09:46
1/7 anonim válasza:
Ez nagyon változó minden terhesség más. A sógornőm 6 hetes korától, a 18. hétig egésznap rosszul volt, és 4-5*hányt naponta. Én a 9. hét körültől 1 hétig reggelente kb. 5 percet émelyegtem, utánna volt egy hét, hogy minden éjszaka felébredtem, és hánytam, de utánna minden elmúlt, és azóta csodás terhességem van.
2010. máj. 2. 09:55
2/7 anonim válasza:
Ez teljesen különböző. VAn, akinek kutya baja, aztán egyszer csak nőni kezd a pocija. (Ők a szerencsések) Nekem azonnal kezdődött az émelygés és hányinger, 16 héten át non stop (nem csak reggel), nem hánytam egyszer sem, de nem tudtam enni, és a szagoktól anniyra rosszul voltam, hogy nem tudtam buszra-metróra szállni, nem tudtam megcsókolni a férjem, mert az ő "szagát" sem bírtam, a saját tusfürdőmet sem és semmilyen intenzív szagot. A hűtőt nem tudtam kinyitni, a közértbe nem tudtam bemenni.
Viszont van, aki végig fekszi az egészet a kórházban infúzión, tehát vannak fokozatok...
2010. máj. 2. 09:58
3/7 anonim válasza:
nekem szinte mindig délután, este volt hányingerem és akkor is hánytam párszor. reggel pl. elég ritkán volt. teljesen egyéni a dolog, van ekinek semmi baja, más meg a 9 hónapot végig hányja
2010. máj. 2. 11:03
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor tehát olyan is előfordulhat,hogy folyamatos rosszullét kerülgeti,de hányni nem hány?
2010. máj. 2. 11:51
5/7 anonim válasza:
Persze! Én sem hánytam, de ökrendezni azért igen sűrűn sikerült a különböző szagok miatt.
2010. máj. 2. 12:33
6/7 anonim válasza:
nekem 6 hetesen kezdődtek a rosszullétek.szerencsére nem hánytam egyszer sem,csak hányigerem volt,de az viszont egész nap,megállás nélkül.szerencsére nem erősen.estére lett kicsit mindíg erősebb.aztán 12 hetesen megszünt.
37+4 hetes km
2010. máj. 2. 19:45
7/7 anonim válasza:
Én csak a 9. hónapban hánytam addig csak a savam jött fel amikor feküdtem, rosszúlléteim sem voltak inkább csak szédűltem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!