Mennyi az esélye a terhességnek?
Figyelt kérdés
Orálisan kielégítettem a páromat két napja, majd egy óra elteltével oda jutottunk, hogy a péniszét a puncimhoz dörzsölte.. Egy kicsit a nyíláshoz tette,épp hogy bedugta de csak vagy 5 mp erejére. Nem mozgott bennem, alig, hogy bement. Azt mondta nem ment el, habár utána lekonyult, ez így lehetséges? Nagyon félek, felelőtlen voltam, nem kellett volna megtennem. A pillanat heve volt és már nagyon bánom. Az előváladéktól illetve az előző akció maradványaitól tartok. Légyszi segítsetek!2016. dec. 5. 17:45
2/8 A kérdező kommentje:
Két hete múlt el körülbelül
2016. dec. 5. 17:55
3/8 anonim válasza:
Akkor elsőként gratulálok is a kicsihez.
4/8 anonim válasza:
Ha tenyleg nem ment el benned, akkor kisebb az esely.
5/8 anonim válasza:
Bocs, elkuldtem veletlen. Nagyon vszinu h nem v terhes, ha nem ment el benned! Szinte 100%ra le mernem fogadni.
6/8 anonim válasza:
jó de te 14 évesen bekonyultál elêlvezés nêlkül suna smirdlizéskor meg úgy hogy be is verted a csajnak? Valszeg csak kis töltet volt de az is elég.
7/8 anonim válasza:
nem mind1, hogy azert vette ki, mert lekokadt, vagy amiutan kivette, lekokadt ( 1.nel ugye benn ment volna el, 2.nal meg mivel kivette, elment a kedve).
8/8 A kérdező kommentje:
Amikor kivette, még állt. Utána húzogattam egy kicsit és elengedtem. Ezután lonkadt le. Viszont nem ment el kint (sem).
2016. dec. 5. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!