Peteéres napján megszakításos szex?
Figyelt kérdés
Nem baj ha jön a baba, ezért megszakításosan védekezümk, de eddig naptármódszerrel kombinálva. Most egymásnak estünk mert a férjem most jött haza 3 hét után de pont tegnap volt peteérésem :) van aki így lett babás? Mennyi az esély?2016. dec. 5. 14:18
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem sok. Ha babát szeretnétek, ne védekezzetek. Van akinek becsúszik így, de sok olyan példa is van, hogy ez beválik, mint védekezési mód, akár évtizedekig. Aztán terhes lesz az illető, mikor tényleg akarják.
2/3 anonim válasza:
Mi is így "védekeztünk" mert nem tudtuk eldönteni hogy szeretnénk-e babát vagy sem, és én nem lettem így babás. (sajnos :) )
3/3 A kérdező kommentje:
Mi akarunk, csak még gyűjtünk egy kis pénzt így kv egy múlvára tervezzük, de most mind a ketten be vagyunk zsongvs hogy most ebből lesz e :D
2016. dec. 6. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!