Nikch kérdése:
Ebben a ciklusban nem voltam együtt a férjemmel, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Két napja göecsölök,ma reggel volt egy csepp vér,fáj a derekam. A múlt hónapban normális volt a menstruációm,de ebben a hónapban még nem volt itthon a férjem,mindig védekezünk. Lehet már második hónapja terhes vagyok? Az első terhességemmel ellentétben semmi tünetem nincs.#terhesség #menstruávió kimaradás
2016. dec. 5. 12:59
11/14 A kérdező kommentje:
Mennyi ember csak azon faradoyik,hogy belekössön a másikba. Kedves Szűy Mária párti,ha nem vagy tisztában a helyzetemmel ne szólj bele. Voltam már terhes. Nem vagyok butácska. Csak néhány véleményre lettem volna kiváncsi,aki esetleg volt hasonló helyzetben. Mert nem egy olyan esetről hallottam,hogy megvolt nekik terhesség alatt. És ilyen szempontból lehetek terhes,mert ugye semmi nem véd 100%-osan.
2016. dec. 5. 14:04
12/14 A kérdező kommentje:
9. válaszoló. Szombaton kellett megjönnie,és nem szedek tablettát. Előző hónapban normális volt a vérzésem,talán tényleg felfázás.
2016. dec. 5. 14:06
13/14 anonim válasza:
Ha erre gyanakszol miért nem csinálsz egy terhességi tesztet? Nagyon ritka esetben előfordul, hogy valakinek "megjön" terhesen, de általában enyhébb lefolyású, mint a normál menzesz.
14/14 anonim válasza:
Ha nem vagy butácska, akkor nyilván csináltál tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!