Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
pentek ota kesik szurkalo erzes van a hasamba es reggel hanytam is.
nyugtassatok meg hogy ez nem terheseg hanem mas van a hatterbe!
sajnos voltam fiuval nem biztonsagosan (kimosassal) :(
2016. dec. 4. 16:49
12/15 anonim válasza:
Kiscsillag, nincs ilyen, hogy kimosod. Mire eljutsz oda, addigra a kis fickók már rég elszaladtak. Azt nem tudod kimosni, csak a "sittet" Lehetsz terhes, igen.
13/15 anonim válasza:
Aktus után én is mindig "kimosom", nem direkt, csak megyek zuhanyozni. 10 hetes kismama vagyok, tervezetten, "kimosás" mellett.
14/15 anonim válasza:
Amugy ezt a kimosast ugy kell erteni, hogy pl a zuhanyrozsat a huvelynyilashoz tartja, ugy hogy bemenjen a viz? En meg ilyen vedekezesi modszerrol nem hallottam. A felhasznalonev alapjan csak sejtem, hogy a kedves kerdezo meg csak 15 eves. Sztem 90%, hogy terhes vagy Vivike. Egy teszt megmondana 100%-ra.
15/15 anonim válasza:
Kiszakadt a gumi mi? :D:D Minden kérdés ez...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!