Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Be merjem vállalni a petevezet...

Be merjem vállalni a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot?

Figyelt kérdés
Most várjuk a párom spermavizsgálatának eredményét. Nálunk sajnos semmit sem mondanak ott helyben. Ha nála minden rendben van, akkor a doki szerint ez a vizsgálat következik. Én vizsont tartok tőle!
2008. okt. 6. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne tarts tőle, arra gondolj, hogy ez a vizsgálat kell nagyon, ahhoz hogy kiderüljenek az esetleges problémád.

Nekem is volt a János Kh-ba csinálták.Nem mondom, hogy jó volt de túl éltem.egy picike görcsöléssel jár de utána nekem semmi bajom nem volt.Ja és nekem nem volt elzáródva...mert azt hallottam ha el van vkinek záródva akkor az a görcs lehet erőssebb is!!!

Hidd el hogy nem olyan szörnyű.Menj el nyugodtan és csináltasd meg!!!!

Minden jót!!

2008. okt. 6. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanebben a cipőben járok, csak mi már túlvagyunk a párom vizsgálatán és nálam a hormonvizsgálatokon. Most jön/ne az átjárhatósági, csak az a baj, hogy annyi horrort olvastam róla a neten, hogy rettegek:-). Röhej, tudom. Az orvosom ultrahanggal csinálja, ami drága, de finomabb módszer mint a röntgenes .
2008. okt. 6. 18:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! Nálam is volt már hormonvizsgálat, ott nem találtak semmit, így most a páromat vizsgálják!
2008. okt. 7. 06:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a téma engem is érdekel...nem én.
2009. nov. 20. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!