Udom, hogy nagyon sok ilyen kérdés van, de egyikben sem találtam hasznos választ, mert ugye természetesen mindegyik más. Lehtek szerintetek terhes?
Figyelt kérdés
lovagló pózban ccsináltuk barátommal, de a gumi lecsúszott egy 3-4 cmt és akko még nem mentel, szóval gondolom ettol nem lehetek... de... megujjazott még utánna, és elotte olyan volt a keze. de egtorolte, meg száraz volt és csak rá egy 10 percre ujjazott meg. néha szokott késni a menzeszem 1-2 napot, és tegnap kellett volna megjonnie.az elojelek megvoltak: kipattogtam, felpuffedt a hasam, é most néha szurkál. terhességi elojeleknek szerintem hamar, mert hétfon, 28.-ikán voltunk egyutt. csak kívancsi vagyok a véleményetekre. szóal szerintetek lehetek terhes?2016. dec. 3. 10:48
2/4 A kérdező kommentje:
most miért kell bunkózni?! tudtommal ez az oldal azért van, hogy kérdéseket tegyunk fel. ha nem tetszik, ne válaszolj! ennyi
2016. dec. 3. 13:46
3/4 anonim válasza:
szerintem ha száraz volt a keze, nem lesz gond. azért legközelebb figyeljetek oda, mosson kezet mielőtt megujjaz meg stb... mindenesetre ha volt mensi előjel, és már rég túl voltál a peteérésen is aznap amikor együtt voltatok, akkor ne parázz!:)
4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a választ
2016. dec. 3. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!