Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Udom, hogy nagyon sok ilyen...

Udom, hogy nagyon sok ilyen kérdés van, de egyikben sem találtam hasznos választ, mert ugye természetesen mindegyik más. Lehtek szerintetek terhes?

Figyelt kérdés
lovagló pózban ccsináltuk barátommal, de a gumi lecsúszott egy 3-4 cmt és akko még nem mentel, szóval gondolom ettol nem lehetek... de... megujjazott még utánna, és elotte olyan volt a keze. de egtorolte, meg száraz volt és csak rá egy 10 percre ujjazott meg. néha szokott késni a menzeszem 1-2 napot, és tegnap kellett volna megjonnie.az elojelek megvoltak: kipattogtam, felpuffedt a hasam, é most néha szurkál. terhességi elojeleknek szerintem hamar, mert hétfon, 28.-ikán voltunk egyutt. csak kívancsi vagyok a véleményetekre. szóal szerintetek lehetek terhes?
2016. dec. 3. 10:48
 1/4 anonim válasza:
78%
ha hülye vagy, legyél terhes!
2016. dec. 3. 11:15
 2/4 A kérdező kommentje:
most miért kell bunkózni?! tudtommal ez az oldal azért van, hogy kérdéseket tegyunk fel. ha nem tetszik, ne válaszolj! ennyi
2016. dec. 3. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem ha száraz volt a keze, nem lesz gond. azért legközelebb figyeljetek oda, mosson kezet mielőtt megujjaz meg stb... mindenesetre ha volt mensi előjel, és már rég túl voltál a peteérésen is aznap amikor együtt voltatok, akkor ne parázz!:)
2016. dec. 3. 15:26
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a választ
2016. dec. 3. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!