Ez gondolom pozi? Nade?
Figyelt kérdés
Na de mire megszaradt hofeher lett, akkor ugye megsem az?
Nem ertem.. ma van amugy a nemvart napja. 12dpo (rovid luteálos fázis)
2016. dec. 3. 09:30
11/21 anonim válasza:
Sztem ott a csik. Ha jol latom one stepes a teszt. Megsugom en poenbol teszteltem a 8.heten.. akkor se volt egyforma a ket csik ezen a fajtan. De a halvany csik is csik. ;) Nagyon fugg a vizelettol ha hig alig latszik. Holnap majd irj mizu. Szurkolok.
12/21 A kérdező kommentje:
Igen. De itt igazabol a kerdes az, hogy vajon miert tunt el olyan hamar?:/
2016. dec. 3. 14:44
14/21 A kérdező kommentje:
Igen negatìv!:(
2016. dec. 4. 14:19
15/21 anonim válasza:
Többteszt is csinálja ezt, az illesztéseknél lehetkontrasztanyag, ami végigfut a tesztfelületen. Amíg az meg nem szárad, mutathat fals pozit, de pár perc múlva, száradással eltűnik.
16/21 A kérdező kommentje:
Koszi! Azota is kesik. Ez a 3. Nap, talan igyis marad. Es akkor szerdan tesztelek. Elobb nem ! :)
2016. dec. 5. 08:10
18/21 A kérdező kommentje:
Szia. Mai a 16dpo max 17. Es negativ. 2facellet csinaltam. Es mindketton azonnal masodik szurke csik, mintha valami "árnyèk" lenne rajta.. eleg rossz teszt. Pedig mindenki ezt ajanlotta. Bejelentkeztem dokihoz jovo hetre. Ha megjon ha nem menjek , azt mondta! Remelem megtudom mi a baj. Addig nem hiszem h tesztelek. Talan hetvegen
2016. dec. 7. 22:59
19/21 A kérdező kommentje:
37.cnapra ma megjott
2016. dec. 8. 06:45
20/21 anonim válasza:
Sajnálom.De kövi ciklus új esély :).Nekem is volt hogy 42napra jött èn is azt hittem babás vagyok.Habár a teszt nálam is negatív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!