Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány hétig lehet eltitkolni...

Hány hétig lehet eltitkolni egy terhességet? (osztálytársak előtt, "barátnők", tanárok előtt) 17/L

Figyelt kérdés
Illetve mikorra látszana már, addigra magántanuló szeretnék lenni.
2016. dec. 2. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

10, semmi rosszindulat, de nem tök mindegy, hogy a babától vagy a puffadástól nagyobb a pocak az első hetekben? Ugyanúgy le lehet bukni vele, s mire elmúlik a puffadás, ott a valódi pocak.

Egyébként annak idején a 12. heti kombináltra várva elég sok "nagypocakos" 12 hetessel találkoztam, s nem a túlsúlyosok voltak többen.

2016. dec. 2. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Én 11 hetes vagyok és látszik (nem nagyon érdekel, hogy puffadás vagy sem), de elég egyértelmű, ha egy normál ruha van rajtam. Persze bő pulcsival lehet takarni. Ha szerencsés vagy nem lesz rosszulléted, nekem hányingerem van mindentől. Én nem pisilek sokkal sűrűbben, mint előtte, de a nők többsége igen.

Tesire jó lenne, ha intéznél valami felmentést. Ha hasba dobnak vagy szekrényt kell ugrani nem biztos, hogy használ, meg a medicinlabda emelgetés.

2016. dec. 2. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:
24. Hétig nekem nem vette észre senki, aki nem tudta, pedig 45 kgval kezdtem és 62vel szültem.
2016. dec. 2. 20:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ilyen lesz a hasad:

[link]

De az is lehet, hogy ilyen lesz:

[link]

Ez genetika. Esetleg anyukád tudhatja, hogy neki mennyire látszódott, de még az sem kötelező érvényű rád nézve.

Tesizned nem feltétlen kellene, max. könnyítéssel.

Rosszullétek miatt is lebukhatsz.

Nálunk anno egy tanárom lett terhes év közben, persze nem jelentette be, mégis mindenki észrevette rajta, hízni nem hízott, de a dereka egyértelműen megvastagodott és a pocakja formája, ami még nem is volt számottevő, elég egyértelmű volt.

2016. dec. 3. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!