Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes lehetek...

Szerintetek terhes lehetek vagy valami baj van?

Figyelt kérdés

Ami a problémám igazából, hogy kb. vasárnap óta folyamatos alhasi fájdalmam van. Nem tudom, hogy pontos-e a fájdalom megfogalmazás, nem erős, inkább az aggaszt, hogy egyáltalán nem múlik el. Ma reggel kellett volna, hogy megjöjjön, eddig még semmi. A teherbeesés nem kizárt mivel peteérés környékén voltunk együtt, de védekeztünk Pharmatex-szel. (Tudom sokan nem tartják túl megbízhatónak, de már több mint 1 éve használjuk és nem volt vele semmi gond)

Érdemes lenne tesztet csinálnom vagy valami más lehet a dologban? (Orvoshoz sajnos csak december végén tudok menni)

2016. dec. 1. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy tesztet nyugodtan ellőhetsz, mert nem megbízható, lehet hogy eddig csak szerencsétek volt. Néha egyébként előfordulnak fura tünetek és fájdalmak egy-egy ciklus alkalmával,anélkül, h terhesség lenne vagy bármi baj. Szetintem nem kell semmi komoly bajra gondolnod.
2016. dec. 1. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet, és ha negatív is, de 10 nap múlva még mindig nem jön meg, akkor még egyet.
2016. dec. 2. 19:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Pénteken csináltam egyet (25-öst), az negatív lett, viszont azóta se jött meg, a fájdalom ugyanúgy megmaradt. Érdemes lenne érzékenyebb tesztet vennem? Vagy már ki kellett volna mutatnia a 25-ösnek pénteken is ha esetleg baba van a dologban?
2016. dec. 4. 19:56
 4/4 tudor007 ***** válasza:
Én még nem hallottam olyat hogy a terhesség előtt ilyet érezne valaki. Voltál orvosnál, ugye nem vagy terhes?
2016. dec. 31. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!