Menstruáció előtt 3 nappal élénk piros folt a wc papíron mire utal?
Figyelt kérdés
A folt kb 4mm es volt. Aztán abba is maradt. Nem görcsölök.2016. dec. 1. 17:14
2/9 A kérdező kommentje:
Rendben
Irok mikor rendesen megjon
2016. dec. 1. 17:37
3/9 anonim válasza:
Nekem ilyen volt a beágyazódási vérzés
4/9 A kérdező kommentje:
Tényleg?
Akkor kiváncsi vagyok,hogy nekem mi lesz ebbol,na majd írom a fejleményeket
2016. dec. 1. 18:46
5/9 anonim válasza:
Nekem esedekes mensi elott 4nappal barnazas- 1 csepp rozsaszin folyas-barnazas kb 3-4napig..karomkodtam is nagyokat,hogy megint megjott sosem lesz babank.. nekem amugy is igy indul a mensi. De mire azt hittem beindul elmult a maszatolas is.. teszt mindennap negativ volt... 6nap kesessel vegul kiderult a keses oka;) Pozitiv lett a tesztem. Ott lakott v.ki;) Szoval en par nap mulva tesztelnek,ha nem jon meg;))
6/9 anonim válasza:
3-as vagyok: nekem pont az volt a furcsa hogy mindig barnazok menzesz előtt de most nekem is ilyen élénkpiros vér jött.De csak a wc papíron volt.Utána még két napig nagyon enyhe barnázás nemvárt napján erős pozitív teszt:-))Ez egyébként a harmadik terhességem és csak most volt beágyazódási vérzés az első kettőnél nem
7/9 A kérdező kommentje:
Értem csajok :)
Párnap es ugyis kiderül nállam az igazság! :) pozitívan állok hozzá,ha most nem sikerül akkor majd sikerül következő alkalomnál
2016. dec. 1. 21:48
8/9 anonim válasza:
Nekem.is volt mindket terhessegem kezdetenel.de en lombikos voltam.az elsonel ures volt a petezsak de volt par potty pirosasbarnas.amasodiknal szinten.de lehet menzi is.drukkolok hogy osszejojjon
9/9 A kérdező kommentje:
Hat csajok,megjott
Sebaj,majd máskor! :)
2016. dec. 2. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!