Nem szexeltunk megis mocorgo erzest erzek a hasamba! Mi lehet?
Figyelt kérdés
Fogamzasgatlot szedtem es egyik ejszaka egyutt voltam a baratommal de nem volt behatolas sot fehernemube voltunk (de nem emlekszem hohy beszedtem e aznap a gyogyszert), a gyogyszer szedese alatt vegig kimaradt a menstruaciom viszont miutan abbahagytam a szedeset megjott viszont furi mocorgo erzest erzek a hasamba? Lehetek terhes? Mi okozhatja ezt a mozgast?! (Mostanaba eleg sokat stresszelek lehet az miatt van ?)2016. nov. 30. 18:53
11/22 anonim válasza:
A babát kb 5 hónapos terhességtől lehet érezni ami kb a 18-20. Hét és addigra már szép kismama pocaknak kell hogy legyen. És jobb esetben nincs menzi, de van pozitív teszt és a doki is megerősítette már hogy terhes vagy.. Vagy te hogy gondoltad hogy csak szülni kell menni azt jó van? Egyébként biztos hogy nem vagy terhes. Bélmozgást érzel.
12/22 anonim válasza:
Ha van menstruáció, akkor nincs baba. Ha terhes vagy, akkor meg nincs mikulás. Nagyon sokáig nem jön meg neked a mikulás, ha terhes vagy.
Ha meg ennyire bombabiztos volt az az együttlét, akkor szinte kizárt, hogy teherbe ess. Bevallom férfiasan, 1x-2x jól telibe durrantottam az asszonyt, és nem lett belőle baba. :) Nem minden közösüléstől leszel terhes, rengeteg embernek sok év munkája. Valóban, valaki annyira termékeny, hogy pár alkalom elég, de azért nem ez az átlag szerintem. Mi például megszakítással csináljuk az asszonnyal, és nincs baba.
Viszont már van gyerekünk. ;)
15/22 anonim válasza:
TESZT!!!! 1000 ft alatt kapható! Mi innen miből mondjuk meg, hogy terhes vagy-e? Egyébként számomra az sem tiszta, hogy soha nem szexeltetek, vagy csak mostanában nem? Mert ha soha, akkor mi a kérdés? Bugyin keresztül hogyan kerülne a vaginádba sperma?
16/22 anonim válasza:
Ez kb. olyan kérdés, mintha azt tennéd fel, hogy ha nem megyek ki a lakásból, attól függetlenül megáll a lépcsőházunkban a nyolcadikon a hármas metró?
17/22 anonim válasza:
Amúgy meg vírusos hasmenéses járvány van. Ne így legyen, de lehet pár nap múlva a klozeton fogsz könyökölni, és elengedni ezeket a nem szexeltem de mi van ha terhes vagyok gondolataidat.
18/22 A kérdező kommentje:
2 tesztet csinaltam es mindketto negativ lett! :)
2016. dec. 4. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!