Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan hölgy, aki...

Van itt olyan hölgy, aki megszakításos védekezéssel esett teherbe?

Figyelt kérdés
2016. nov. 30. 11:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10es, hagyd. Várok még olyan válaszokat is, hogy gratulálok anya lettél! XD
2016. nov. 30. 12:47
 12/21 anonim ***** válasza:
57%

Biztosan én vagyok már öreg koromra megkeseredett és rosszindulatú, de helyedben még aludni is csak gumiban...

Van egy haverom, akivel hasonló történt, ott is a csaj erősködött, hogy nem kell a gumi, neki nem lehet gyereke. Aztán pár hét múlva bejelentette, hogy ja, de mégis, terhes lett. A srácnak volt annyi esze, hogy előbb kért egy apasági vizsgálatot, és természetesen nem ő volt az apa. Csak be akarta palizni a csaj!

Nekem mindig gyanús, ha egy nő tiltakozik a gumi ellen. Elhiszem, hogy férfiként más érzés, nőként sem pontosan ugyanolyan, de egyáltalán nem von el annyit a szex élvezetéből, hogy érdemes legyen kockáztatni.

Ha a barátnőd ennyire ágál ellene, előbb próbáljátok ki a síkosítót, más anyagú (latex mentes) gumit, kérjen nőgyógyásznál kivizsgálást (egy banális gomba is okozhat fájdalmas behatolást, és kellemetlen érzést, amit a gumi tényleg ronthat), de nagyon helyes, hogy ragaszkodsz a gumihoz.

Ha minden rendben van "odalent", egy nőnek a gumival és a gumi nélküli szex között egészen elenyésző a különbség.

2016. nov. 30. 13:13
 13/21 A kérdező kommentje:
Állítása szerint csípi a gumi. Elküldtem már orvoshoz, őszerinte minden rendben van. Így hát most nincs szex, mert én guminélkül, ő gumival nem. :D VAlószínű nemlesz így hosszú életű a kapcsolat, de hátha meg lehet győzni.
2016. nov. 30. 13:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg a latexmenteset.Másrészt lehet valami más oka van,felfázás,baci,gomba...Úgy viszont amúgy is gumiban kell,vagy egyáltalán nem...Jól tetted,h dokihoz küldted!A megszakítás nem védekezés,sokak estek így teherbe! Attól,h mással nem jött össze a terhesség neki,tőled még lehet...
2016. nov. 30. 13:35
 15/21 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok: x hónap 26-án jött meg, y hónap 14 v 15-én voltunk együtt
2016. nov. 30. 14:38
 16/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Teljesen véletlen, évekig mi is megszakítással védekeztünk, aztán csak becsúszott. Elég egy kósza sperma :) Szerelemgyerek :)
2016. nov. 30. 14:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Kérdező,biztos vagy benne hogy el is ment a dokihoz? Én nem lennék annyira biztos benne.
2016. nov. 30. 15:34
 18/21 A kérdező kommentje:
Biztos mert elkísértem.
2016. nov. 30. 16:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Lehet. Én 2 évig védekeztem megszakítással, teljesen bevált. Új kapcsolatban másik sráccal az első ilyen alkalom után terhes lettem. Menstruáció előtt 2 nappal, egy együttlét. Aztán 2 hétig nem tudtunk találkozni.

Fogalmam sincs miért jött össze pont vele, pont akkor a baba, de összejött. Elég egy alkalom is a megfelelő emberrel a megfelelő időpontban. Amúgy el se ment a srác közben, szóval nem lehet mondani azt sem, hogy nem vette ki időben.

2016. nov. 30. 16:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Én elhiszem ha nem bírja a gumit, én sem birom! Ami bevált az a nuvaring.
2016. nov. 30. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!