Van itt olyan hölgy, aki megszakításos védekezéssel esett teherbe?
Biztosan én vagyok már öreg koromra megkeseredett és rosszindulatú, de helyedben még aludni is csak gumiban...
Van egy haverom, akivel hasonló történt, ott is a csaj erősködött, hogy nem kell a gumi, neki nem lehet gyereke. Aztán pár hét múlva bejelentette, hogy ja, de mégis, terhes lett. A srácnak volt annyi esze, hogy előbb kért egy apasági vizsgálatot, és természetesen nem ő volt az apa. Csak be akarta palizni a csaj!
Nekem mindig gyanús, ha egy nő tiltakozik a gumi ellen. Elhiszem, hogy férfiként más érzés, nőként sem pontosan ugyanolyan, de egyáltalán nem von el annyit a szex élvezetéből, hogy érdemes legyen kockáztatni.
Ha a barátnőd ennyire ágál ellene, előbb próbáljátok ki a síkosítót, más anyagú (latex mentes) gumit, kérjen nőgyógyásznál kivizsgálást (egy banális gomba is okozhat fájdalmas behatolást, és kellemetlen érzést, amit a gumi tényleg ronthat), de nagyon helyes, hogy ragaszkodsz a gumihoz.
Ha minden rendben van "odalent", egy nőnek a gumival és a gumi nélküli szex között egészen elenyésző a különbség.
Lehet. Én 2 évig védekeztem megszakítással, teljesen bevált. Új kapcsolatban másik sráccal az első ilyen alkalom után terhes lettem. Menstruáció előtt 2 nappal, egy együttlét. Aztán 2 hétig nem tudtunk találkozni.
Fogalmam sincs miért jött össze pont vele, pont akkor a baba, de összejött. Elég egy alkalom is a megfelelő emberrel a megfelelő időpontban. Amúgy el se ment a srác közben, szóval nem lehet mondani azt sem, hogy nem vette ki időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!