Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetej terhes? Vagy foloslege...

Ubogi kérdése:

Lehetej terhes? Vagy foloslegesen parazok

Figyelt kérdés
Sziasztok. A baratommal mar tobbszor lefekudtunk es altalaban ovszerrel vedekezunk, ami meg nem szakadt ki eddig. Volt egy amikor egy este csinaltuk es hat szajjal fejeztem be neki, de ra egy 2 orara megint akartuk es kerte h picit probaljuk ki gumi nelkul(elotte szajjal melegitetten be) es aligha de raultem de fajt neki ugyhogy nem csinaltunk semmit. Ebben a honapban kezdtunk nemi eletet elni, meg kene jonni de meg nem jott, es ahogy altalaban mindenkinek ugy nekem is atfutott a fejemen a terhesseg. Szoval szerintetek? 17/L

2016. nov. 30. 05:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Minden arra mutat, hogy terhhes vagy.
2016. nov. 30. 06:33
 2/10 anonim válasza:
Szia ! El kellene menned patikába,és keresni egy szimpatikus patikus nőt.Aztán csendesen előjönni ezzel a témával,hogy terhességi tesztet szeretnék vásárolni ,olyat ami vizeletből kimutatja hogy az vagyok vagy nem....Szerintem 2ezer forintból ki kellene telnie egy ilyennek.Az a biztos amit te magad látsz.Mi ennyi információból csak tippelgethetünk.
2016. nov. 30. 07:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt amúgy miért a Lakberendezés témában kérdezed? Te vagy az a plüssmaci a tévé melletti polcon?

A leírtak alapján kb. 99,99 %, hogy nem vagy terhes. De egy nagyon pici esélye azért van a dolognak, úgyhogy ha meg akarsz nyugodni, vegyél egy tesztet.

2016. nov. 30. 07:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehetsz, nem kellett volna gumi nélkül csinálni.
2016. nov. 30. 07:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Veletlenul irtam az otthon temaba:/ koszonom mindenkinek
2016. nov. 30. 08:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem kell gyógyszertárba menned tesztért, a DM-ben kényelmesen válogathatsz. De vegyél tesztet!
2016. nov. 30. 10:48
 7/10 anonim válasza:
Szerintem lehetej terhes.. 17 évesen b*zdmeg.
2016. nov. 30. 21:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolso degeneralt valaszolonak: Lehetek* bocs h elirtam veletlenul, es mi kozod a koromhoz? Legkozelebb tartsd meg magadnak a hasznos valaszodat.
2016. nov. 30. 21:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Vigyazzni kell, tudom hogy milyen az ha meg kívánod, elragad a hév és nincs határ, de mindig gondolni kell arra hogy ne legyen baj,főleg ha fiatalok vagytok. Védekezni kell, rem nincs baj, máskor okosabb leszel.:)

Egy férfi mindig gondoljon arra hogy legyen megfelelő védekezés, sok olyan van, ha terhes a lány elhadjak öt. A gyengébbik nem mindig bajban marad, nem könnyű gyereket nevelni, mindent megadni neki.

2016. dec. 1. 14:47
 10/10 anonim válasza:
Akinek baszni van esze, annak problémát megoldani is legyen.
2016. dec. 11. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!