Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség esetén is jelentkezi...

Terhesség esetén is jelentkezik a menstruáció előtti bedilizés? Holnap kell megjönnie, kb.30 napos ciklusaim vannak.

Figyelt kérdés
Megszakításos módszerrel védekezünk, de férjem kb.2 hete úgy érezte egy csepp kijött belőle... Mivel nem vagyunk ráállva a babaprojektre,így nem mérem a hőmet,stb. Ma egy hete, úgy éreztem megjön. Hiába feküdtem le,azt hittem megőrülök úgy fájt a derekam,ami kb.1 nap alatt elmúlt(tisztára olyan érzés volt,mint erős mensikor). Azóta megjön érzésem van, és pár napja feszül a mellem. Egyik reggel ahogy felkeltem, éreztem hogy ott vannak, ilyen mensi előtt sose volt. Gyenge fehér folyásom van pé-m óta,fáradékonyabb vagyok. Lehet, hogy terhes lettem? De akkor mért akadtam ki tegnap kb.2 órára, tiszta hisztis,kötöszködős hülye picsa voltam,mint menstruáció előtt...Bocsi, hogy sokat írtam,de így legalább tiszta képet adtam, hátha valaki járt már így...Előre is köszi a segítséget!
2008. okt. 6. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Dolgoznak a hormonok, emiatt vannak a terhességi tüneteid és a hisztid is. Szerintem holnap reggel tesztelj az első vizeletből, akkor kiderül!
2008. okt. 6. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez tipikus terhességi tünet.A mindjárt megjön érzés az elején gyakori,aztán mégse jön meg.A mellfeszülés szintén egy jel,a hisztizés meg az első 3 hónapban (vagyis nálam) mindig jelen volt.Azóta is,csak kevésbé intenzívek a dühkitöréseim. :-) A babához meg elég egy csepp is...szerintem is tesztelj!
2008. okt. 6. 14:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Várok még 2-3 napot, hogy biztosabb legyen a teszt...köszi a válaszokat, remélem + lesz. Ja, és ma reggel óta nem esik jól a cigi. Nagy dohányos vagyok kb.1 doboz/nap, és nemrég volt kávészünetem,de felfordult a gyomrom a cigitől. Mégha sikerült is a baba, lehetséges,hogy mensi előtt már legyenek jelek? Úgy tudtam,hogy kb.5-6 hetesen jelentkeznek.
2008. okt. 6. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok: a tünetek egyénenként változóak, illetve az is, hogy mikor jelentkeznek. Nekem az első terhessgénél a puffadáson és a mellfeszülésen kívül semmi sem volt, most meg én sem várom a mensimet (11-én nem kellene megjönnie) és több tünetem is van (mint Neked). Szorítok!
2008. okt. 6. 14:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Én már gratulálok is neked! A dohányosoknál ez az egyik legkorábbi jel szokott lenni...hogy nem esik nekik jól, és nem bírják a szagát...

Drukkolok, de szerintem, ez baba!

2008. okt. 6. 14:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, nagyon aranyosak vagytok,de még nem merem beleélni magam. Hétvégen tesztelek,ha addig nem jön meg. Megírom,hogy mi lett, akár +,akár - ,hátha valakinek jól jön az én esetem. Drukkolok kedves 1. válaszoló,hogy + legyen a teszted!
2008. okt. 6. 14:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm, nagyon kedves vagy! Nekem ez a 2. próbálkozós hónapom 4 hónappal a spontán vetélésem után. Bízom benne, hogy most vagy nemsokára sikerülni fog!

Biztatásul mondom, hogy a rokonom is akkor tudta meg, hogy terhes, amikor nem tudott rágyújtani (napi 30-40 cigit szív). :)

2008. okt. 6. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, 1. válaszoló voltam. :)
2008. okt. 6. 14:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Szorítok neked, és remélem, hogy már a szíved alatt ott bujkál a pocaklakód. :)
2008. okt. 6. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!