ReniAdam kérdése:
Egy hettel menses elott barnazas azota alhasi gorcsok. Baba van a hatterben?
Figyelt kérdés
Multhet szombaton (19-én) volt egy egyszeri barnazasom ami azota sem jelentkezett. 1-2 nappal kesobb alhasi gorcsoket kezdtem erezni ami nalam nem megszokott ennyivel menses elott. Azota ez folyamatos es nem olyan eros mint menses alatt. Holnap kene megjonnie de elofordul +-1 nap tehat matol hetfoig barmikor. Ezek vajon terhessegi tunetek lennenek vagy csak a mensesem viccelt meg?2016. nov. 26. 10:29
1/8 anonim válasza:
Lehet terhesség jele. Én a helyedben várnék hétfőig és ha még akkor se jön meg, akkor csinálnék tesztet. Ha negatív akkor 2-3 naponta csinálnék másik tesztet, amíg meg nem jön, ha megjön. Ha pedig már 1 - másfél hetet késik és a teszt még mindig negatív, akkor elmennék orvoshoz.
2/8 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel teszteltem egyet. Nagyonnagyon halvany 2.csikom van de sajnos gabriel volt amirol azt irjak sokszor latszik rajta hamis masodik csik
2016. nov. 26. 11:12
4/8 anonim válasza:
Én ezen nem látom a második csíkot. Vegyél xepilt, az nem hazudik, nekem mindig megmutatta, amit kellett. Lehet baba, nekem is ezek voltak a beágyazódáskor.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen azt szeretnek venni. Ha azon nincs csik akkor biztosan a gabriellel van a gond.
2016. nov. 26. 11:37
6/8 anonim válasza:
Hetfon tesztelj ujra, drukkolok!
7/8 anonim válasza:
Nekem a gabriel 2db is pozi elozo honapban igaz idontul..megjott aztan 2 napra enyhen eznmost volt 19en azota hanyinger stb.ma fogok tesztelni megint!!
8/8 A kérdező kommentje:
ma reggel megcsináltam az xepilt negatív lett de egyelőre nem jött meg a hőm is fent van még.reggel meglátjuk hogy alakul, ha nem esik le a hőm és nem jön meg nincs más hátra mint mégegy teszt. soha nem késik a havim. egyszer sem fordult még elő nagyon maximum +-1 nap de több soha. ma kellett volna megjönnie. a holnap még belefér de ha holnap sem jön meg akkor gyanús a dolog. előttevaló nap szoktam pecsételgetni de egyelőre még az sincs.
2016. nov. 27. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!