Ha az egyik vonal vastag és picikét elmosódott de a második nagyon halvány és nagyon nagyon vékony is most akkor poz vagy neg?
Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 10:00
1/10 anonim válasza:
Halvány vonal is pozitív. Gratulálok.
Viszont én biztos, ami biztos alapon tuti pár nap múlva csinálnék egy másik tesztet is.
(az elején megrögzött tesztelő voltam, pedig nekem az első tesztem is egyértelmű, erős pozitív lett) :)
37 hetes kismama
2/10 A kérdező kommentje:
hát nem igazán volt ott semmi az ejeén tök fehér volt mikor megcsináltam utána lett nagyon nagyon vékony és halvány is és inkább csak ablaknál látni most akkor mivan?
2008. okt. 6. 10:22
3/10 anonim válasza:
Hasonló van velem is. Szerintem 2 nap múlva tesztelj újra hogy biztos legyen a halvány vonal is. Van színe is a 2. csíknak?
Amúgy azt mondják a halvány csík is csík! Szóval ha van baba akkor Gratulálok!!!
4/10 A kérdező kommentje:
igen nagyon halvány szinte nem is létszik csak blaknál de van szine de most megnéztem ésnem is látszik nem értem
2008. okt. 6. 10:39
5/10 anonim válasza:
Szia! Az első babámnál majdnem kidobtam már a tesztet elkenődve, hogy neg. let és én is ablaknál vettem észre hogy van ott valami ki halvány vonal. A férjem másnap hozott egy clearblue tesztet, az már teljesen egyértelmű volt. Ne izgulj, csinálj másik tesztet , bizti po.lesz. Gratulálok!
6/10 anonim válasza:
Én is csak azt tudom tanácsolni 2-3 nap múla tesztelj még egyet. Nekem is az első tesztemen halvány csík volt, majd 3 nap múlva egy másfajta teszten is halvány csík volt, de volt! :) A következő héten már a doki gratulált!
7/10 A kérdező kommentje:
hát ma megyek délután orvoshoz mit fog először megnézni,hogy kiderüljön mi is van?
2008. okt. 6. 11:04
8/10 anonim válasza:
Második vagyok! Milyen teszt volt? Mert nekem sem nagyon látszódik már, mintha én írtam volna a kérdést!!!!
9/10 A kérdező kommentje:
mono-teszt de bagyon érdekes volt mert 6 cseppet írt és nemtörtént seemi vagy 4 percig és utána csepegtettem bele még 2-őt és utána indult el a teszt de nekem iszonyatosan vékony és halvány az a vonal te milyet hasznéáltál
2008. okt. 6. 11:11
10/10 anonim válasza:
Nekem hcg-line volt, tettem is fel egy kérdést de nem írt rá senki, az egyik amit megcsináltam mártogatós nega lett de utána ugyan abból vizeletsugaras belemártva ugyan abba a vizeletbe meg olyan ami neked. Nagyon halványan de látszódott a 2. csík de mostmár nem. Bár rá is van írva hogy 10 perc után nem értékelhető, így hogy már nem igen látszik, szerintem nem számít. Pár nap múlva csinálok másik tesztet mert ezt nem értem én sem. Azért reménykedek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!