Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lh mint jósteszt ma reggel...

Lh mint jósteszt ma reggel (ovu után 8 nappal) pozitív. Egyforma erős két csíkkal?

Figyelt kérdés
tegnap csináltam az még halványabb volt tehát erősödött és mostmár pozi az lh teszt. Szerintetek jelezhet babát? a melleim fájnak nagyon ezenkivül más nincs.

2016. nov. 25. 11:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Most még kb. majd a beágyazódásnál kellene, hogy tarts. Kezdetnek jó jel, de ennyi. Ha a többi nap is így marad, akkor majd megpróbálhatsz egy terhes tesztet is. De most még korai, várd meg még késik a menstruációd, ne éld bele magad előre, csak nagyobbat csalódnál. De drukkolok, hogy összejöjjön és egészséges babád legyen :)
2016. nov. 25. 11:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,köszönöm hogy válaszoltál :) Nagyon örülnék ha baba lenne,és nem jönne meg 6 nap múlva..:) jó lenne már a lányomnak egy kistesó,annyira várja ő is :)
2016. nov. 25. 11:55
 3/13 A kérdező kommentje:
egyébként ilyenek a tesztek jobb oldali a tegnap reggeli a bal oldali a mai. (ovu után 8.nap) és ovukor is teszteltem. 18.án már negatív volt 17.én volt pozi
2016. nov. 25. 12:40
 4/13 A kérdező kommentje:
2016. nov. 25. 12:40
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem lehet pozitív lh teszted peteérés után egy héttel, hacsak nem vagy terhes, de akkor a hcg tesztnek is ki kell mutatnia. Illetve még egy lehetőség, ha spontán peteérésed volt, de akkor holnapra elkezd halványulni a másik csík. Nálam akkor volt pozitív az lh teszt is (ovu után), amikor a terhességi teszt is kimutatta már a babát. Szerintem holnap reggel tesztelj hcg teszttel. Szurkolok! :-)
2016. nov. 25. 13:29
 6/13 A kérdező kommentje:
azt mondják az lh teszt kb 2 nappal hamarabb kimutatja ha van baba. hétfőn van a kislányom születésnapja akkor fogok tesztelni hcg vel :) Köszi neked is :)
2016. nov. 25. 15:22
 7/13 A kérdező kommentje:
egyébként csináltam reggel egy hcgt is nagyon halvány pozi ha lefotozom nem is látszik csak élőben ugyis csak alig. ugyhogy abba még nem merek hinni. majd ha erősebb lesz csak akkor :)
2016. nov. 25. 15:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem reménykedhetsz :) bár én hcg-vel kezdtem, 11 dpo halvány pozi 12. dpo-n már lh-tesztet is próbáltam napközben mégcsak nem is reggel és full pozi volt.. pár ciklussal ezelőtt mensi előtt hómező volt az LH teszt :)

Szóval van esélyed :)

2016. nov. 25. 15:38
 9/13 A kérdező kommentje:
én ovu teszt után csináltam hcgt ugyanabbol a pisiből. látni rajta valami 2.csíkot de olyan halvány hogy annak még nem merek hinni. remélem 3 nap múlva tesztelhetek egy szép pozit :) Köszönöm a válaszaitokat,nagyon aranyosak vagytok! :)
2016. nov. 25. 15:47
 10/13 anonim ***** válasza:
En 10.dpotol josteszzeltem es extra halványból lett erősebb halvány a 14. dpora, mikor a hcg teszt is mar halvány pozi lett. Úgyhogy sztem nálad esetleg korábbi ovu lehetett, hogy ilyen eros az lh, de töltsd fel a hcgt is!
2016. nov. 25. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!