Ha kicsit is fogyok le, jobban fog mukodni a petefeszkem es jobban ovulalok majd?
Kicsit tobb info kellene. Hány éves vagy? Hámy kiló? Milyen magas? Mi a problémád? Pco?
Amúgy eü bajtól függetlenül a fogyás mindenképpen hadznodra válik.
Sok dologtól függ, de ha kifejezetten a túlsúly a probléma akkor igen segíthet :)
Nálam legalábbis segített 8kg minusz és babás vagyok :)
Problémáim: pajzsmirigy alulműködés, IR.
Mióta Ir kezelve van azóta van szépen peteérésem és a ciklusom is helyreállt. 3 hónap után most babát várok :)
Biztos hogy nem. Ha betegség a túlsúly oka,ott a betegség hátráltatja a teherbeesést. A simán túlsúlyos vagy,okozhat betegséget,de szerintem maga a túlsúly miatt nem nehezebb teherbe esni. De kiválthat hormon problémát,mert terheli a szervezetet.
De azért nem mindegy milyen súlyról beszélünk. Én nem nézek ki annak,nehéz a csontom,de bőven van rajtam azért 15kg felesleg,mégis mindkettő gyerek hamar sikerült. Első és második hónapban.
Kedves 5-ös igazad van, ha innen nézzük :S , mert nálam a túlsúly probléma tényleg az IR miatt van, csak hogy ha ezt összeadjuk .. na mindegy szóval akkor végülis a fene tudja :)
Így viszont a kérdezőnek ki kell deríteni miért van rajta felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!