13 dpo reggeliből Lily (kép), mi a véleményetek?
Fejlemenyeim:
Mensibol 1 nap utan enyhebb barnas folyas lett.
Tesztjeim (13-14-15-16 dbo):
Ma voltam hcg+progeszteron vervetelen. Hetfon delelott lesz eredmeny. Ha alacsony lesz a progeszteron szint, akkor iratok fel még aznao utrot! Addig meg pihi es bizok pici pottyben!
Megjott a vervetel eredmenye.
Hcg 126, progi 117, progeszteron szint teljesen jo egy 1.trimeszteri terhessegnek, nincs szuksegem utrora. Egyelore. Meglatjuk pici potty ott marad-e.
Milyen érdekes :D HCG 124 Progi 41,7 volt.... nekem nemvárt napján. És semmi vérzés, maszatolás... soha nem is volt. De furi :D De szerencsére 4 nap alatt 93,3-ra ment fel a progim pótlással, így bízom benne velünk marad a picikénk.
Drukkolok nektek, ez szép eredmény és boldog babavárást :)
Kedves kérdező :) 14-es vagyok :) Mára nem vártam, és képzeld :) van egy hasonló képem mint neked :)
Fejlemenyeim:
2 nap alatt a szombati 120-as HCG ertek 384-re ment fel a mai reggeli vervetel alapjan! :)
#21-es vagyok, aki 13-ik dpon hasonlót tesztelt. Picipötty kapaszkodik :) Nagyon nagyon drukkolok!
Egyébként teszteltel is azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!