Elvileg 3 hetes és 2 napos terhes vagyok legalábbis kene lennem. Mellfeszüles kívánosság derékfájás jelek megvannak szerintetek lehet belolle valami? A leg elejen egy csepp barnazas kerlek valaszoljatok.
A kedves utolsó nagyon szépen leírta es minden szavával egyetértek!.
Nalunk is így volt. Agyalas, szamolgatas, magam figyelgetese..... persze mindig megjott teszteles utan.
Aztan elengedtem, hogy oke eleg es mikor a legkevesbe szamitottam ra, teherbe estem :)
5-6. hétig NINCS TERHESSÉGI TÜNET! Hiába mond bárki bármit, orvosilag nem lehetséges! MAximum pszichésen és akkor úgyis megjön! Ha meg mégsem, akkor véletlenül éppen akkor okoztuk magunknak a tüneteket, mikor tényleg megfogant a baba.
Az elmaradt menstruáció előtt 1-2 nappal lehetséges csak a terhesség kimutatása, és akkor is csak a HCG miatt, tünetek nem lehetnek!
A pecsételés jó jel, akár beágyazódásos vérzés is LEHET. Meg nem is. 3 gyerekem van, 6-szor estem teherbe (a többinél sajnos mégis megjött pár nap késéssel, nem maradtak meg) és egyszer sem volt pecsételésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!