Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsík vagy pozitív?

Szellemcsík vagy pozitív?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Majdnem 2 hete késik a mensim, utoljára olyan 3-5 hete voltunk együtt párommal. Viszont úgy gondolom ennyi késéstől már sokkal erősebbnek kellene lennie. 2 napja negatívat teszteltem, ma alig látható a második csík.. szerintetek? Az egyik kép sötétîtve van.

[link]

[link]

2016. nov. 21. 20:20
 41/93 anonim válasza:
100%
Ne stresszeld magad semmiképp! (jó ezt így könnyű mondani mert nem én vagyok a te helyzetedbe) De nem tesz jót ha valóban kismama vagy. Sajnos tapasztalatból mondom. Drukkolok!
2016. nov. 22. 23:20
 42/93 A kérdező kommentje:
Próbálok nyugodt maradni, de aludni sem tudok... nagyon ramatyul érzem magam! A jókívánságokat pedig köszönöm!:(
2016. nov. 23. 02:04
 43/93 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ami történt, nem is értem, miféle ember a (volt) párod, ez megbocsáthatatlan... Remélem hamarosan minden rendeződik!
2016. nov. 23. 10:02
 44/93 A kérdező kommentje:
Volt itt... nem akartam beengedni, anyát megkérem jöjjön at délután, es majd akkor osszepakol ami maradt... kérdeztem miert... rámutatott, és annyit mondott ilyen ember meg egy mint en nincs :( nagyon rosszul esik... mindent megtettem. El taszított mindenkitől... es tegnap azert hagyott itt, mert a kutyám kinőtt ruháit el akartam vinni egy menhelyre, ezt mondta legalábbis... en ezt mar nem ertem!:(
2016. nov. 23. 10:54
 45/93 anonim ***** válasza:
Rossz embernek tart teged? Vagy kire mutatott?
2016. nov. 23. 12:24
 46/93 A kérdező kommentje:
Rám persze.. szerinte őrült vagyok. Őrült mert van kutyám a házba. Es őrült mert nem veressel szidalmazom... nem egyszer fekudtem ra a kutyára, hogy nehogy megüsse.
2016. nov. 23. 17:47
 47/93 anonim ***** válasza:
100%
És ezt így, egyik napról a másikra találja ki, hogy neki nem tetszik? Eddig ennyire azért nem zavarta a kutya, aztán egyik napról a másikra elhagy miatta?
2016. nov. 23. 18:29
 48/93 A kérdező kommentje:
Eddig sem szerette túlzottan. Úgy nevelték, hogy a kutya kintre való, moslékra, én pedig gyermek korom óta imádom az állatokat, és eddig mindig segítettünk a családdal egy-egy menhelynek. De a kutyámat is mindig szapulta, ilyen olyan menhelyi korcsnak hívta.. Kedden elment a barátaival, utána mar csúnyán beszélt velem, részeg is volt, agresszív is. Kérdeztem tőle másnap: szeret e még, legyen-e vége, erre azt a választ kaptam, hogy Isten ments, ő szeret, nagyon. Új Barátai lettek, gondolom ez is közre játszik. Meg hát anyóssal sem voltam jóba, egy 28 éves férfi a 90 ezres fizetéséből 50 et az anyjának ad, rezsit ide nem fizetett, és mondtam neki nem egyszer, ha családot akarunk, szükség lesz minden kicsi pénzre.
2016. nov. 23. 19:11
 49/93 anonim ***** válasza:
Meg sem èrdemelt szerintem..
2016. nov. 23. 19:15
 50/93 anonim ***** válasza:
Félti az anyós a "kis" pénzét ..A párod meg minősíthetetlen.Jobb is h most megszabadulsz tőle.csak előbb kellett volna kiderülnie,hogy ekkora f@@sz.Miert nem eddig szakított?!Ezt nem értem.Ebben másik nő lesz,de nem feltétlenül csak az anyja....
2016. nov. 23. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!