Vérvételi eredmények 15. dpo (nem várt napja) reménykedhetek?
Sziasztok, csütörtök óta halvány pozikat tesztelek, ami szombaton picit erősödött ma hétfőn meg már szép pozi volt, tehát erősödik :) Ma voltam progit és HCG-t nézetni.
124 I/L a hcg
progi 41,7 nmol/L
Progi nekem kissé alacsonynak tűnik, holnap megyek endokrinológushoz, remélem ír fel progipótlást.
Sokat olvasgattam nem tudom minek, mert csak összezavart, volt aki hasonló értékkel eljutott a szülésig, volt akinek hamar elment a babája. (De azt nem láttam hanyadik dpo-n voltak)
Tudnátok nekem hasonló értékekkel szolgálni? Illetve tapasztalatokkal, hogy mi hogyan alakult? Reménykedhetünk, hogy velünk marad? Tavaly volt már egy vetélésem, akkor a TSH értékem magas volt 4,8, de most 1,3 ez szépen javult.
Előre is köszönöm.
Gratulálok :)
15. dpon voltam ugye vérvételen kaptam pótlást.
19. dpon is voltam vérvételen, mert izgultam :D 93,3nmol/L lett a progi, tehát szépen nőtt :)
Most pénteken kell egyébként progit nézetnem, remélem minden ok lesz.
Nekem viszont semmi barnázás semmi nincs ami egyébként progihiányra utalna.
Jó babavárást neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!