Ki nem varja holnap-holnaputánra?
Sziasztok!
Ki NEM varja ápr.30- máj.1-re? Mikor teszteltek?
Nagyon felek, hogy megint meg fog jönni, mert nagyon görcsöl a hasam, faj a hátam. Folyásom is van elege átlátszó, kevés. Az alhasam nagyon feszít, jelent-e valamit? Ti ereztek-e valamit?
Sok sikert Nektek Lányok remélem szerencsénk lesz és nem jön meg!
TE.
Kedves TE!
Bár én csak hétfőre nem várom, de azért írok, hogy megnyugtassalak. Ha véletlenül megjön, akkor sem történik semmi baj, csak egy kicsit még várat magára a babóca, ha meg nem jön meg és negatív a teszt akkor még másnap meg harmadnap is tesztelhetsz:) Remélem sikeres lett neked ez a hónap ahogy nekem is és mindenkinek aki ezt szeretné:)
Mindenképp írj, hogy mi újság. Én is írok majd.
H
en szombatra vagyis maj.1 re nem varom de nekem nincs semmi mensi erzesem szerencsere
mellfajdalom van es egy szammal nagyobbak is lettek de szinte mar az egesz honapban igy volt es nem mulik.
mas kulonos tunetem nincs
tesztelni meg egyatalan nem merek
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek mielőbbi bábavárást kívánok. Mindenkinek nagyon drukkolok!
Írjatok majd mi van veletek.
TE.
Nekem 3-7-ig volt a vérzésem a hónapban, azaz mára-holnapra nem várom.
De ugyanúgy érzem magam mint mensi előtt:( Sajna.
Mindenkinek megy a drukk, remélem valaki beszámol poz tesztről:)))
19.45 vagyok
POZITIV lett a tesztem ma delutan
tegnapra nem vartam,nem is jott
remelem nem vagyok egyedul es masnak is lett pozitiv tesztje!
sok sikert mindenkinek
Kedves utolsó! Nagyon gratulálok :) Csudi jó neked:)
Nekem holnap kéne megjönnie, de csak kedden tesztelek, mert nem vettem és a reggeliből szeretném.
Még egyszer gratula és sok puszi
Sziasztok!
Kedves 19.45 gratulálok a babához, sok boldogságot!!!
Nekem sajnos nincsenek ilyen jó híreim, szombaton (máj.1) megjött :(
Talán a következő hónapban,tesztelt-e valaki pozitívat???
Írjatok, hogy mi lett az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!