Ma vagyok ovu után 14 nappal. Tüneteim vannak, de a ma reggeli teszt (20-as) negatív lett:- ( Szombatra nem várom. Lehet ebből még két csík? Már nagyon szeretnénk.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 16:03
1/5 eszo válasza:
Szia!
Szerintem még simán lehet..előbb találtam egy táblázatot, hogy hogyan termelődik a hcg..mindjárt megkeresem neked..pill
2/5 eszo válasza:
1. vok..
itt van.
Fogantatástól számítva: (kb.7-8 nap a beágyazódás)
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
pár nap múlva ismételd meg szerintem a tesztet, ha addig nem jön meg! (reméljük!!)
Drukkolok neked!!
Nekem sajna beköszöntött tegnap..én is szombatra nem vártam..ez van..próbálkozom tovább!
sok sikert!
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, ez a táblázat most tényleg megnyugtatott. Neked pedig sok sikert, májusban már remélhetőleg neked is sikerül:D
2010. ápr. 29. 16:38
4/5 anonim válasza:
Szerintem lehet! Nekem is negatív lett 2nappal a nemvárt előtt. De a napján már pozitívat teszteltem.
5/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked a babához, most már tényleg nagyon reménykedem. Mivel nekem mindig pontosak a ciklusim, így szombaton már tuti kiderül. Remélem én is jó hírekkel szolgálhatok majd.
2010. ápr. 29. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!